WWDC 2017'de bakın hangi ürünler tanıtılabilir?

Teknoloji dünyasının en önemli üreticisi olarak karşımıza çıkan Apple'ın 5 Haziran itibariyle kapılarını aralayacağı WWDC 2017 etkinliğinde tanıtacağı iddia edilen cihazlarla ilgili bilgiler geldi.

Apple tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen WWDC etkinliği, 2017 yılında da kapılarını ziyaretçilerine aralayacak. Apple tarafından bu etkinlik kapsamında tanıtılacak olan ürünlerin ne olduğu çok merak edilirken KGI Securities’in analisti Ming-Chi Kuo'nun haberine göre Apple Siri tabanlı yeni bir cihazla birlikte karşımıza çıkmayı amaçlıyor.


Apple'dan bu etkinlikte kesinlikle yeni bir akıllı hoparlör modeli tanıtması beklenilirken, bu ürünün rakiplerine göre çok daha şık bir tasarıma sahip olması ve daha berrak ses kalitesiyle birlikte gelmesi bekleniliyor. Ming-Chi Kuo'ya göre Amazon Echo Show üzerindeki gibi bir dokunmatik panel içerecek olan ürün, bu sektörün en pahalı oyuncusu olarak karşımıza çıkacak.

5 Haziran tarihinde San Jose'de gerçekleştirilecek olan WWDC etkinliğinde kesinlikle bir yeni iPad modelininde karşımıza çıkacağı düşünülüyor. Çünkü tablet bilgisayar pazarının ve bu pazarın oyuncusu olan Apple'ın pazarda oldukça kan kaybettiğini biliyoruz. Etkinlik kapsamında tanıtılacak olan cihazın 10.5 inç ekran büyüklüğüne ve çok ince şekilde tasarlanmış bir kasaya sahip olması bekleniliyor.


Öte yandan yeni iPad Pro modelinde tıpkı iPhone 7'de olduğu gibi dokunmatik bir Touch ID panelinin yer alacağı düşüncesi de mevcut.

Whatsapp