World of Warships, iOS ile Android'li cihazlara merhaba dedi

Bilgisayar oyunları arasında popüler isim olan World of Warships, iOS ve Android'li cihazlara World of Warships Blitz ismiyle birlikte merhaba dedi.

Bilgisayar oyuncularının en çok tercih ettiği isimler arasında yer alan World of Warships isimli oyun, dün itibariyle mobil cihazlar için uygulama mağazalarındaki yerini aldı. Google Play Store ile App Store üzerinden yayınlanan bu yapım, oldukça heyecan verici bir hikaye ile birlikte karşımıza çıkıyor.

World of Warships Blitz ismiyle birlikte mobil cihazlar için yayınlanan bu oyun mobil cihazlara Wargaming tarafından uyarlanırken, strateji tabanlı PVP oyunları arasında oldukça önemli bir yer edinmeyi başaracak gibi duruyor. Oyunu cihazlarımıza indirip kurduğumuzda bazı grafik ve özelliklerden feragat edildiği görülürken, ancak hikaye anlayışının tamamıyla aynı olduğundan söz edebiliriz.

7 kişilik takımlar kurarak İkinci Dünya Savaşı'ndaki deniz muharebelerine katılmanız bu oyunda amaçlanırken, çeşitli zırhlılar, kruvazörler, muhripler ve uçak gemileri ile donanımınızı güçlendirmeniz gerekiyor. Oyunun mobil versiyonundaki grafik kalitesi de bilgisayardaki profesyonelliğini aratmayacak şekildeyken, ücretsiz olarak cihazlarınıza yüklenebiliyor ve uygulama içi satın alım tercihleriyle donatılıyor.

App Store indirmek için TIKLAYIN!

Android indirmek için TIKLAYIN!

Google Play Store uygulama mağazasında oyunu indiren kullanıcılar oyunun eşleşme esnasında yaşanan sıkıntılardan şöyle söz ediyor;

Barbaron - Oyun güzel fakat takım eşleştirme sisteminin düzeltilmesi gerekli.Takımda genellikle chester almış kişiler oluyor ve karşı takım ise zırhlı gemiler , mührip gemileri varken bizde sadece kruvazör ve zırhlı oluyor bu sorunda düzeltilirse oyun çok daha güzel olabilir.
Can Kyl - Öncelikle eşleştirme sorunu yine burada var onun dışında daha çok grafik ve oynanış kalitesi arttırılmalı bilgisayar modeline benzemeli kontrol flan iyileşmeli harita büyütülüp gerçeklik arttırılmalı keskin nişancı kipi ( yakın uzak ayarı) iyileşilirse güzel olur.

 

Whatsapp