World of Warcraft: Legion çıkış tarihi belli oldu

World of Warcract'ın yeni ek paketi çıkış tarihi Blizzard tarafından açıklandı

Oyun dünyasının en önemli isimlerinden olan Blizzard, sunduğu bir çok oyun ile adından söz ettirirken, bunlar arasında World of Warcraft oldukça farklı bir yere sahip. MMORPG tarzında gelen bu oyun uzun süredir milyonlarca oyunsever tarafından oynanmakta.

Efsane oyun olan Warcraft oyununu devasa bir dünya olarak 2004 senesinde World of Warcraft evrenine taşıyan Blizzard farklı dönemlerde sunduğu ek paketlerle de bu evreni genişletmeye devam etmişti.

İlk olarak The Burning Crusade'yi sunan firma, daha sonra The Wrath of The Lich King ek paketini yayınlayan firma, The Cataclysm ve The Mist of Pandaria paketlerini çıkarmıştı. Son olarak da Warlords of Draneor ile Garnizon gibi yenilikleri oyuna getirmişti.

Blizzard şimdi de yeni ek paketini yayınlama hazırlıkları içerisinde ve firmadan kesin tarih de geldi. Ön siparişe de sunulmuş olan World of Warcraft: Leigon 30 Ağustos tarihinde sunuluyor. Oyun ile birlikte gelecek olan yenilikler arasında Demon Hunter adı ile gelen yeni kahrama sınıfı yer alacak.

Diğer taraftan Artifact Weapons ve PvP Honor gibi bazı yenilikler de yine Legion ile geliyor. Kahramanların seviye sınırı ise yeni ek paketle 110 olacak. The Broken Isles adındaki yeni bölge ile birlikte ayrıca yeni zindanlar da oyunseverleri bekliyor.

Bu paket 50€ fiyat etiketine sahip ve Deluxe versiyon ise 70$ olarak satın alınabiliyor. Ayrıca bir adet 100 lvl boost da yer almakta.

Whatsapp