World of Tanks'te Futbol Heyecanı Başlıyor

Dünyanın en popüler tank oyunu World of Tanks, yaklaşan Avrupa Şampiyonası öncesinde yeni bir etkinliğe imza atıyor.

Başlangıç düdüğünü duydunuz, kapışma başlıyor! Tank Futbolu 2016 etkinlikleriyle Wargaming, World of Tanks’e futbol heyecanını taşımaya hazırlanıyor. 10 Haziran’da başlayacak ve yaklaşık bir ay sürecek bu etkinlikte 3 kişilik takımlarla sahaya inecek ve 7 dakikalık maçlarda topu düşman fileleriyle buluşturmaya çalışacaksınız. Elbette bu iş ayaklarınızla çalım ve depar atmaya benzemeyecek zira topu hareket ettirmek için tankınızın namlusunu kullanmak zorundasınız. Tank Futbolu 2016 etkinlikleri boyunca T-62a Sport (T-62a S) tankına sahip olacak ve bu özel tankla maçları gerçekleştireceksiniz. Etkinliğe katılmak için tek yapmanız gereken T-62a S tankını seçmek ve savaşa girmek.

Bu heyecanlı futbol maratonu elbette World of Tanks’e özel bir atmosferde ve kurallarla gerçekleşecek. Örneğin karşılaşmalarda düşman tanklarını yok etmeniz mümkün değil. Ancak tankların paletlerini hedef alarak rakibi hareketsiz ve maçta etkisiz hale getirme şansınız var. Rakibinizi bu şekilde ekarte ettikten sonra “Turbocharger” sarf malzemesiyle aracınızı geçici olarak hızlandırabilir ve o son metreleri göz açıp kapayıncaya kadar geçip maçın kaderini değiştirecek golü atabilirsiniz.

Tank Futbolu 2016 etkinliği kapsamında maçlar üç farklı stadyumda gerçekleşiyor: Himmelsdorf Arena, Eyfel Stadı ve Eski Tankford. Ayrıca açılan yeni savaş misyonları solo ya da 3’erli takımlarla tamamlanabiliyorlar. Maçlar esnasında tanklarınızı bu yaz Avrupa Futbol Şampiyonasında yer alacak takımların amblemleriyle ve bayraklarıyla donatabileceksiniz.

Bitmedi! 1 Haziran ve 15 Haziran arasında kayıt yaptıranlar, etkinlikte düzenlenecek futbol turnuvasında yer alabilecek. Tek yapmanız gereken üç kişilik bir takım kurmak ve belirtilen tarihler arasında turnuvaya kaydınızı yaptırmak. Turnuvanın en iyi dört takımı bir senelik Premium hesaba kavuşacak ve ilk dört takımının üyeleri de Type 59 tankını kazanıyor olacaklar. Bu dört takım ayrıca Bağımsız Devletler Topluluğunun en iyi dört takımıyla karşı karşıya gelerek 5.000 USD tutarındaki ödül havuzundan pay almak için yarışma hakkı elde edecekler.

Etkinlik sonunda T-62a S, etkinliğe özel bayraklar ve garaj slotu geri alınsa da etkinlik boyu kazanılan amblem ve madalyalar hatıra olarak oyuncularda kalacak.

Whatsapp