Windows Phone İçin Whatsapp Beta Yeni Özelliklerle Güncellendi

Whatsapp Beta uygulamasının Windows Phone sürümü için yeni güncelleme geldi. Bu güncelleme bir takım yenilikleri beraberinde getirdi.

İster inanın ister inanmayın, Windows Phone için WhatsApp Beta için yeni bir güncelleme geldi. Yeni sürüm 2.18.30 sürüm numarasıyla beraber geliyor. Yeni özellikler arasında canlı konum özelliği yer alıyor. Bu, belirli bir süre için konumunuzu başkalarıyla paylaşmanıza olanak tanıyan bir özelliktir.

Bu özelliği kullanmak için sohbete girdikten sonra konum yazısına dokunun. Daha sonra, WhatsApp'ın başkalarının nerede olduğunuzu bilmesine izin vermesini istediğiniz süreyi ayarlayabiliyorsunuz. 15 dakika, 1 saat veya 8 saat olarak seçilebilecek üç ayar bulunuyor. İstediğiniz zaman "Durdur" düğmesine tıklayarak canlı konum özelliğini durdurabiliyorsunuz.

WhatsApp Beta Windows Phone uygulamasında bulunan bir başka yeni özellik ise artık grup bilgi ekranında arama yapabiliyorsunuz. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar anında grup üyelerini bulabilecek. Artık yanlışlıkla gönderdiğiniz grup mesajlarınızı gönderdikten sonra 16 saniye içerisinde geri silebilirsiniz. Son gelen yenilik ise verileri indir özelliği oldu. Bu özellik, Whatsapp uygulamasının size ait olan sakladığı verileri indirmenizi sağlıyor. Whatsapp tarafından kayıt altında tutulan 20 günlük raporu indirmek için istekte bulunabilirsiniz. Raporu indirdikten sonra bu rapor bir ay içerisinde sunuculardan kaldırılacaktır.

WhatsApp Beta uygulamasını Windows Phone cihazınıza indirmek için BURAYA tıklayarak mağazadaki sayfaya gidebilir ve uyumlu cihazınıza indirerek sizde yükleyebilirsiniz. Whatsapp Beta Windows Phone uygulaması yaklaşık 28 MB civarında bir boyuta sahiptir. 

Whatsapp