Windows 10 Yapı 10586.456 Insider için Yayınlandı

Microsoft, Windows 10 için Yeni Bir Toplu Güncelleştirme adayı sürümü Windows Insider Release Preview halkası için yayınladı.

Windows Insider ekibinin başına Gabriel Aul'un ardından Dona Sarkar'ın geçmesiyle birlikte büyük bir hız kazanan Windows 10 Ön İzleme sürümleri bu hafta da yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk olarak Yapı 14376 sürümünün Insider Fast Ring için yayınlanmasının ardından bugün de yeni toplu güncelleştirme adayı Windows Insider Release Preview halkası için yayınlandı. 

Windows 10 Yapı 10586.456 sürümü Windows Insider Release Preview halkasındaki Windows 10 bilgisayar, tablet ve akıllı telefon kullananlar için yayınlandı. Diğer toplu güncelleştirmelerde olduğu gibi Yapı 10586.456 sürümü de yeni özellikler getirmiyor. Hata gidermeleri,  performans iyileştirmeleri ve kullanıcı deneyimini zenginleştiren küçük ara yüz değişiklikleri bu yapı ile kullanıcılara sunulacak. 

Windows Insider Release Preview halkası için yayınlanan Yapı 10586.456 sürüm numarasından da anlaşılacağı üzere 2 Ağustos tarihinde yayınlanacağı açıklanan Windows 10 Anniversary Update güncellemesine ait değil. Windows 10 Threshold 2 güncellemesi için toplu güncelleştirme adayı olarak sunulan Yapı 10586.456 sürümünün önümüzdeki günlerde tüm Windows 10 kullanıcıları için sunulacağı tahmin ediliyor. 

Microsoft,  dün yaptığı resmi açıklama ile Mart ayındaki Build Geliştirici Konferansı'nda tanıtımı yapılan Windows 10 Anniversary Update güncellemesini 2 Ağustos tarihinde yayınlanacağını duyurdu. Redstone kod adı altında geliştirilen Windows 10 Anniversary Update,  Microsoft Edge tarayıcı da dâhil olmak üzere bir çok önemli yeni özelliği ve geliştirmeyi beraberinde getiriyor ve tüm Windows 10 kullanıcıları için ücretsiz olarak sunulacak. 

Whatsapp