Windows 10 S İşletim Sistemli Surface Laptop Görselleri Duyuru Öncesinde Sızdırıldı

Microsoft'un bugün resmi olarak tanıtması beklenen yeni Windows 10 S işletim sistemine sahip Surface Laptop modeline ait görüntüler internete sızdırıldı.

Microsoft'un bugün resmi olarak duyurması beklenen yeni Surface dizüstü bilgisayarın tanıtımına sadece bir kaç saat kaldı. Yeni Surface dizüstü bilgisayar, Microsoft'un Surface ailesine eklediği en yeni model olacak ve Microsoft'un bugünkü etkinliğinde tanıtacağı Windows 10'un yeni versiyonu olan Windows 10 S işletim sistemine sahip. Ve sadece Duyurudan bir kaç saat önce Microsoft'un üzerinde çalıştığı bu etkileyici görünümlü dizüstü bilgisayara göz atma şansımız oluştu. 

Sızdırılan Surface dizüstü bilgisayar görüntüleri, ekran boyutu, içerdiği tüm portlar ve mevcut renkler de dahil olmak üzere cihaz hakkında önemli bilgiler verdi. Cihazın basın görsellerini aşağıdaki fotoğraf galerisinde detaylı olarak inceleyebilirsiniz. 

Yeni Surface Laptop teknik olarak Platinum, Burgundy, Cobalt Blue ve Grafit Altın gibi renkleri ile  Surface Dizüstü bilgisayarda Microsoft'un ilk çoklu renk sunumuna sahip cihazı olacak. Elbette Surface cihazları için Type Cover kılıfları farklı renk seçenekleri ile sunulmuştu ancak bu durum çok daha farklı. 

Cihazın teknik özellikleri açısından henüz Surface Laptop hakkında elimizde çok fazla detay bulunmuyor. Yeni Surface dizüstü bilgisayarın 14.47mm kalınlığında, 1.2kg ağırlığında ve 13.5 inç PixelSense ekranı ile birlikte geleceği tahmin ediliyor.

Bugün, Microsoft'un yeni Surface dizüstü bilgisayarı ve Windows 10 S işletim sistemi hakkında,daha fazla bilgi açıklanacak. 

Whatsapp