Windows 10 Mobile Yıldönümü Güncellemesi Nihayet Yayınlandı

Microsoft, heyecanla beklenen yeni Windows 10 Mobile güncellemesini nihayet yayınladı.

Microsoft, mobil pazarda yoluna Windows 10 Mobile güncellemesi ile devam ederken Mart ayında düzenlenen Build Geliştirici Konferansı'nda Windows 10 Mobile için Yıldönümü Güncellemesi tanıtılmıştı. Bir çok yeni özellik ve önemli geliştirmeleri beraberinde getiren Windows 10 Mobile Yıldönümü Güncellemesi nihayet bugün yayınlandı. 

Microsoft, 2 Ağustos tarihinde Windows 10 Anniversary Update'i (Yıldönümü Güncellemesi) yayınlamıştı. Akıllı telefon kullanıcılarının merakla beklediği Windows 10 Mobile Anniversary Update ise bugün akşam saatlerinde kullanıcılara sunuldu. Microsoft'tan Dona Sarkar yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

   Windows 10 Yıldönümü Güncellemesi, Windows 10 Mobile için de dağıtılmaya başladı. Yıldönümü Güncellemesi Windows 10 telefonlar için ek özellikler ve geliştirmeler içerir. Elle güncelleme olup olmadığını kontrol etmek için, Başlat ekranını sola çekin ve tüm uygulamalar listesinden Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik> Telefon Güncelleme > Güncellemeleri kontrol et adımlarını izleyebilirsiniz. Güncellemenin kullanılabilirliğinin üretici, model, ülkeye veya bölgeye, cep telefonu operatörü veya servis sağlayıcınıza, donanım kısıtlamaları ve diğer faktörlere göre değişebileceğini unutmayın.

 Windows 10 Mobile Anniversary Update güncellemesi ile Cortana dijital sesli asistan ve Microsoft Edge tarayıcı balta olmak üzere Ayarları menüsü, Eylem Merkezi ve Bildirimler, uygulama mağazası Windows Store’da bir çok yeni özellik ve tasarım değişikliklerine gidildi. Yayınlanan Yıldönümü Güncellemesi, son olarak Windows Insider kullanıcıları için yayınlanan Yapı 14393.67 sürümü tabanlı bir güncelleme. 

Microsoft, Windows 10 Mobile için bir sonraki büyük güncelleme olacak olan Windows 10 Mobile Redstone 2 güncellemesi için şimdiden çalışmalara başladı. Geçtiğimiz günlerde Windows 10 pc in ilk ön izleme sürümü yayınlanan Redstone 2 güncellemesinin Windows 10 Mobile için de önümzdeki günlerde ilk ön izleme sürümünün yayınlanacağı açıklandı. 

Whatsapp