Windows 10 Mobile Yapı 14393.189 Güncellemesi Yayınlandı

Microsoft, Windows 10 Mobile kullanıcıları için yeni bir toplu güncelleştirme daha yayınladı.

Microsoft, Ağustos ayında Windows 10 Mobile için Anniversary Update güncellemesini destekleyen Windows 10 Mobile akıllı telefonlar için kullanıma sunmuştu. Yayınlanan toplu güncelleştirmelerle sistem kararlılığı ve performansını artıran Microsoft, bugün yeni bir Windows 10 Mobile Anniversary Update toplu güncelleştirmesini daha kullanıma sundu. 

Windows 10 Mobile Anniversary Update Yapı 14393.189 toplu güncelleştirmesi beklendiği üzere yeni özellikler ve önemli değişiklikler içermiyor. Genel olarak hata gidermeleri ve performans iyileştirmeleri üzerinde yoğunlaşılan  toplu güncelleştirme, ara yüzde bazı küçük değişiklikler, Microsoft Edge tarayıcı geliştirmeleri ve sistem kararlılığına bağlı olarak artan batarya performansı sunan Windows 10 Mobile Yapı 14393.189 güncellemesi tüm Windows 10 Mobile kullanıcıları için indirmeye sunuldu. 

Microsoft'un Windows 10 Mobile Yapı 14393.189 güncellemesi için açıkladığı değişiklik listesinde ise şu açıklamalar yer aldı:

  • Windows Store'dan uygulama satın almada geliştirilmiş performans 
  • Microsoft Band gibi giyilebilir cihazlar Bluetooth ile bağlı ve aktifken daha uzun pil ömrü
  • Windows 10 Mobile NFC çipi (Yakın Alan İletişimi) için geliştirilmiş destek
  • Oyun ve uygulamalarda gelen çağrı sonunda ses devam etmemesi sorunu giderildi 
  • Uygulama gezinme çubuğu ile ilgili bazı sorunlar giderildi 
  • Alarm bildirimi ile ilgili sorunlar giderildi
  • Windows 10 Mobile Kamera uygulaması kurumsal kullanım için daha fazla destek sunacak 

Microsoft, Windows 10 Mobile Redstone 2 kod adı altında bir sonraki büyük güncellemesi için çalışmalarına devam ediyor. 2017 yılı ilk yarısında yayınlanması beklenen Windows 10 Mobile Redstone 2 güncellemesi hazır olana kadar Microsoft, toplu güncelleştirmelerle mevcut cihazlar için aylık iyileştirmeler sunmaya devam edecek. 

Whatsapp