Windows 10 Mobile Yapı 14342.1004 Insider Hızlı Halka için Yayınlandı

Microsoft, Windows Insider Hızlı Halka kullanıcıları için yeni bir güncelleme daha yayınladı.

Microsoft,  Windows 10 Mobile için bir sonraki büyük güncellemesi Windows 10 Mobile Redstone üzerinde çalışmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz hafta bazı küçük yeniliklerin yayınlandığı Windows 10 Mobile Insider Preview sürümü için bugün yeni bir güncelleme daha Windows Insider Hızlı Halka kullanıcıları için kullanıma sunuldu. 

Microsoft İşletim Sistemleri Grubu Başkan Yardımcısı ve Windows Insider Programı Başkanı Gabriel Aul'un verdiği bilgiye göre bugün kullanıma sunulan Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 14342.1004 sürümü bir önceki sürümleri aynı fakat bazı önemli hata düzeltmeleri içeriyor. Özellikle Lumia 930 ve Lumia 929 (Lumia Icon)  gibi cihazlarda oluşan aşırı ısınma ve batarya sorunlarını gideren Yapı 14342.1004 sürümü performans iyileştirmeleri de sağlıyor.

Gabriel Aul yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

Biz, Hızlı halka Windows Insider kullanıcıları için Yapı 14342.1004 sürümün bugün kullanıma sunuyoruz. Bu yapı bir önceki ile benzer ve aynı zamanda Lumia 930, 929 ve diğerleri gibi bazı cihazlarda pil ömrü sorunlarına neden olan aşırı ısınma için bir düzeltme de dahil olmak üzere bazı ek düzeltmeler ile geliyor.  

Geçtiğimiz yazılarımızda Microsoft'un Windows 10 Mobile Redstone güncellemesi geliştirme çalışmaları için artık sona yaklaştığını ve Temmuz ayına kadar olan süreçte firmanın yeni özellikler yerine daha çok performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri üzerine yoğunlaşacağını belirtmiştik. Bu güncelleme de belirttiğimiz noktanın doğruluğuna işaret ediyor. 

Önümüzdeki haftalarda Microsoft,  Windows Insider kapsamında yeni Windows 10 Mobile yapıları yayınlamaya devam edecektir. Fakat görünen o ki bu yapılarda da küçük bazı geliştirmeler dışında çok önemli değişiklikler ve yeni özellikler olmayacak. 

Whatsapp