Windows 10 Mobile Redstone'da Hızlı Eylemler ve Ayarlar, Geliştirilmiş Kullanıcı Arayüzüyle Gelecek

Microsoft, Windows 10 Mobile Redstone güncellemesi ile kullanıcılardan gelen istekleri karşılamak için önemli geliştirmeler sunmaya hazırlanıyor.

Microsoft,  Windows 10 Mobile için bir sonraki büyük güncellemesi olarak Windows 10 Mobile Redstone güncellemesi üzerinde çalışıyor. Onlarca yeni özellik ve kullanıcı deneyimini geliştiren Arayüz geliştirmeleri getirmesi beklenen Windows 10 Mobile Redstone güncellemesi hakkında şirket içinden bilgiler gelmeye devam ediyor. Gelen son bilgilere göre Microsoft,  Windows 10 Mobile Redstone güncellemesinde Eylem Merkezi ve Ayarlar menüsünde kullanıcı arayüzünün geliştirilmesine odaklanmış durumda. 

Bugün, Microsoft'un Eylem Merkezi hızlı ayarlar butonları için sürükle bırak yöntemi ile düzenleme özelliğini kullanıcılara sunmaya hazırlandığını sizlerle paylaşmıştık. Bu özellik ile ilgili yeni gelen bilgilere göre kullanıcılar,  hızlı ayar butonlarını düzenini sürükle bırak yöntemi ile yine ayarlar menüsünde yapabilecek. Bu düzenleme işlemini henüz eylem merkezinde yapmanın mümkün olmadığı belirtiliyor. 

Microsoft,  Windows 10 Mobile Redstone güncellemesi ile birlikte Ayarlar menüsü ara yüzünde de bazı değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Şirket içinde test edilen bir Windows 10 Mobile Redstone ön izleme sürümüne ait olduğu iddia edilen ekran görüntülerinde, Ayarlar menüsündeki seçeneklerine baş taraflarına menü ikonları eklenmiş. Bu ikonlsr menü alt seçeneklerinde de kullanılıyor. 

Microsoft,  geçtiğimiz günlerde yayınlanan masaüstü Windows 10 ön izleme sürümü ile bazı yeni emojileri kullanıma sunmuştu. Gelen son bilgilere göre Microsoft bu yeni emoji listesini Windows 10 Mobile Redstone sürümü ile birlikte mobil cihazlar için de kullanıma sunacak. 

Windows 10 Mobile Redstone güncellemesi henüz geliştirilmeye devam ediyor. Bu nedenle test edilen bu değişikliklerin hepsinin kullanıcılara sunulacağı noktasında bir şey söylemek yanlış olabilir. Fakat gelen bilgiler ve ekran görüntüleri dikkate alındığında Windows Insider kullanıcılarına bu özelliklerin bir çoğunu önüme zeki güzel merde test etmeye başlayabilir. 

Whatsapp