Windows 10 Insider Preview Yapı 14965 Yeni Özelliklerle Yayınlandı

Microsoft, Windows 10 Yapı 14964 sürümünü yeni özelliklerle masaüstü, tablet ve akıllı telefonlar için Windows Insider fast ring kullanıcılarına sundu.

Microsoft, Windows 10 Creators Update için teni bir yapıyı masaüstü ve mobil cihazlar için aynı anda kullanıma sundu.  Windows 10 Yapı 14965 sürümü Windows Insider fast ring kullanıcıları için yayınladı ve bazı yeni özellikleri de beraberinde getirdi. 

Windows 10 Yapı 14965 sürümü, tablet modunda harici monitörleri kontrol etmek için geliştirilmiş seçenekler sunuluyor. Microsoft, şimdi bir mouse kullanmaya gerek kalmadan tabletiniz ile ikinci bir ekranın kullanılabileceğini belirtiyor. Sunulan yeni Sanal Touchpad özelliği ile geleneksel bir Mousepad ile olduğu gibi mouse seçme ve öğeleri taşımak işlemleri yapılabiliyor.

Eğer yapışkan notları kullanıyorsanız, yayınlanan Windows 10 Yapı 14965 sürümünde sizin için de bir kaç yenilik var demektir. Bu sürümde telefon numarası ve stok semboller tanımlama dahil daha fazla dil desteği sunuluyor. Geri alma ve Yineleme ilgili bazı hata gidermelerinin yanında yapışkan notlarda yeni bir ara yüz tasarımı da kullanılıyor. 

Windows Ink Workspace, son kullanılan uygulamalar sayısı artırıldı ve genel performans iyileştirmeleri yapıldı. Ayrıca koruyuculu kaydırma tekerleği de artık kullanılabilir. Registry Editorde ise adres bar artık CTRL + L klavye kısayolunu destekliyor. Bu sayede HKEY adları için adres çubuğuna ve steno gösterimde odağı ayarlayabilirsiniz..

Yayınlanan Windows 10 Yapı 14965 sürümü ile birlikte bir çok hata giderme ve performans iyileştirmeleri sağlansa da yeni hatalar da mutlaka ortaya çıkacaktır. Fark ettiğiniz hata ve değişiklikleri yorumlarınızla bizlerle paylaşabilirsiniz. 

Whatsapp