Windows 10 Fall Creators Güncellemesi Yayınlanmaya Başladı

Microsoft, Windows 10 için teni özellik güncelleştirmesiyle olan Windows 10 Fall Creators Update güncellemesini kademeli olarak yayınlamaya başladı.

Microsoft, masaüstü ve tablet bilgisayar pazarında büyük bir güç olan Windows işletim sistemi için yeni güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Son olarak yakın gelecekte akıllı telefon pazarında olmayacağı resmi ağızlardan açıklanan Microsoft, Windows 10 Fall Creators Güncellemesini tüm dünyada kademeli olarak kullanıma sundu. 

Windows 10 Fall Creators Güncellemesi, bir çok yeniliği kullanıcılarına getiriyor ancak büyük çoğunluğu iş için Windows kullanan tüketicileri hedef alıyor ve daha çok üretkenliği odaklanan yenilikler. Bu yenilikler arasında, Microsoft'un artırılmış gerçeklik uygulaması Windows Mixed Reality, yeni fotoğraflar uygulaması, ve yeni Kişilerim özelliği bulunuyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=AXHGuC815d0

Microsoft bunun yanında yeni Fall Creators Güncellemesi ile birlikte yeni Fluent Design ögeleri de sisteme dahil ediyor ve Windows 10 sıkıcı tasarımdan bir nebze olsun kurtularak daha eğlenceli bir arayüze kavuşuyor. 

Windows 10 Fall Creators Güncellemesi, sesli asistan Cortana, Microsoft Edge tarayıcı için de yenilikler getirirken, en önemli değişikliklerden biri de Microsoft Store olarak yeniden adlandırılan Windows Store uygulama mağazasında oluyor. Öte yandan önemli güvenlik geliştirmeleri yapan Microsoft, Android ve İOS cihazlar üzerinden Windows 10 kullanıcılarına ulaşmayı ve verimliliği artırmayı sağlamak için Android platformunda Microsoft Launcher, ve Microsoft Edge tarayıcıyı kullanıma sundu. 

Windows 10 Fall Creators Güncellemesi, kademeli olarak yayınlamaya başladığı için bir çok kullanıcı hemen bugünden güncellemeyi alamayabilir. Bu nedenle beklemeniz ya da Microsoft'un yayınladı ISO dosyaları ile sıfırdan temiz bir kurulum yaparak Windows 10 Fall Creators Güncellemesini uyumlu bilgisayar ve tabletlerinize yükleyebilirsiniz. 

Whatsapp