Windows 10 Fall Creators Güncellemes, Windows 10 için Bir Sonraki Önemli Yükseltme Olacak

Microsoft, Build 2017 Geliştirici Konferansında Windows 10 işletim sistemi için bir sonraki özellik güncelleştirmesi Windows 10 Fall Creators Güncellemesini yepyeni özelliklerle duyurdu.

Microsoft, Windows 10 için bir sonraki önemli güncellemesini, Seattle'daki Build 2017 Geliştirici Konferansında duyurdu. Windows 10 Fall Creators Güncellemesi, yazılım devinin işletim sistemi için bir sonraki önemli yükseltmesi olacak ve bu yılın ilerleyen dönemlerinde kullanıma sunulacak. Windows 10 Fall Creators Güncellemesi, bir çok kişinin bildiği gibi "Redstone 3" kod adıyla geliştiriliyor ve bu yılın sonlarında doğru işletim sistemine bir sürü yeni özellik getiriyor.

Bununla birlikte, güncellemenin adı biraz kafa karıştırıcı gibi görünüyor. Microsoft, Windows 10 için Creators Güncellemesini zaten yayınladı. Ancak Sonbahar aylarında kullanıma sunulması beklenen Windows 10 Fall Creators Güncellemesi ile tüketici odaklı bazı yeniliklerin gelmesi bekleniyor. 

Her şeyden önce: Microsoft Fluent Tasarım Sistemi adlı yeni bir tasarım diline geçiş yapıyor. Yeni tasarım sistemi "Project NEON"  kod adını taşıyor ve bu yılın başlarında bazı detaylarını sizlerle paylaşmıştık. Daha önce de belirttiğimiz gibi, Microsoft Fluent Tasarım sistemi, Windows 10'da sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunmak için animasyonlara ve  hareket efektlerine odaklanmakta. 

Microsoft ayrıca, Sonbahar Creators Güncelleştirmesi ile işletim sistemine bazı önemli yeni özellikler de getiriyor. Windows 10'daki tüm görevlerinizi tek bir yerden takip edebileceğiniz ve Android, iOS ve Windows 10 cihazları ile kaldığınız yerden devam edebileceğiniz Timeline, bulutla senkronize clipboard, yepyeni fotoğraflar uygulaması ve daha bir çok yenilik Windows 10 Fall Creators Güncellemesi ile tüketicilere sunulacak. 

Windows 10 Fall Creators Güncellemesi, muhtemelen Eylül ya da Ekim aylarında kullanıma sunulacak. Ancak bu güncelleme gelecek yenilikler, Windows Insider Programı üyeleri için bugün yayınlanan Windows 10 Insider Preview Yapı 16193 sürümünde test edilmeye başlandı. Her zamanki gibi, Windows 10 ve Sonbahar Creators Güncelleştirmesi Ya(Fall Creators Güncellemesi) ve diğer tüm Windows 10 yenilikleri hakkında daha fazla bilgi için maxicep.com'da kalın. 

Whatsapp