Windows 10 Facebook Uygulaması Facebook Live Desteğine Kavuşuyor

Facebook'un son dönemde kullanıcılara sunduğu en ilgi çekici özelliklerden biri olan Facebook Live özelliği şimdi de Windows 10 kullanıcıları için sunulmaya hazırlanıyor.

Sosyal paylaşım platformları arasındaki rekabet giderek artarken,  sosyal medya devleri bu rekabet içinde yeni özelliklerle kullanıcıları cezbetmeye çalışıyor. Facebook da son dönemde bir çok yeniliğe imza atan sosyal medya devlerinden biri. Facebook'un en son yeniliği ise canlı yayın imkanı veren Facebook Live özelliği olmuştu. 

Facebook, yeni Facebook Live özelliğini Windows 10 uygulamasına getirmeye hazırlanıyor. Bugün ortaya çıkan bazı ekran görüntülerinde göre Windows 10 Facebook uygulaması,  belirli kullanıcılar için Facebook Live Desteği ile güncellenecek. 

Facebook Live özelliği, Periscope uygulamasında olduğu gibi anında canlı yayın yapma imkanı sunuyor. Fakat ne var ki Periscope uygulamasının aksine Facebook Live özelliği sadece ünlüler,  sanatçılar ve fenomen olmuş çok büyük takipçi kitlesine sahip olan kullanıcılar için sunuluyor. Facebook Live uygulamasında canlı yayın başlatmak için bir tane buton bulunuyor. Canlı yayın sırasında yayına katılanlar, yorumlar gibi verileri izlemek için uygulamanın sağ tarafında bilgi ekranı da bulunuyor. 

Elson De Souza adlı kullanıcı tarafından paylaşılan ekran görüntüsünün ardından Windows 10 Facebook uygulaması için bugün yeni bir güncelleme yayınlandı. WindowsBlogItalia'nın iddiasına göre bu güncelleme ile Facebook Windows 10 Uygulaması,  Facebook Live Desteğine kavuştu. 

 

Whatsapp