Windows 10 Creators Update Güncellemesi Duyuruldu

Microsoft, bugün düzenlediği etkinlikte Windows 10 Creators Update güncellemesinin duyurdu. Windows 10 Creators Update güncellemesi 2017 yılı başlarında yayınlanacak.

Microsoft, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yayınlanan Windows 10 Anniversary Update güncellemesinin ardından bir sonraki büyük Windows 10 güncellemesini Redstone 2 kod adı altında geliştirmeye başlamıştı. Bugün düzenlenen etkinlikte bir sonraki büyük Windows 10 güncellemesi, Windows 10 Creators Update adı ile resmi olarak duyuruldu. 

Windows 10 Creators Update güncellemesi, Paint 3D desteği, dahili yayın özelliği, yeni Kişilerim özelliği ve daha bir çok yeni özelliği yanında geliştirilmiş kullanıcı deneyimi ve üretken araçları ile geliyor. Windows 10 Creators Update güncellemesinin detaylarına aşağıdaki videoda hızlıca göz atabilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=zdJBurRbT4o

Windows 10 Creators Update güncellemesi hakkında şu anda pek fazla detay bulunmuyor. Öncelikle Windows 10 Creators Update güncellemesinin önümüzdeki yıl Windows Holographic Shell desteği getirmesi bekleniyor. Windows Holographic Shell ile sanal gerçeklik aksesuarı sahipleri deneyimlerini yaşayabilecek ve Microsoft Hololens gibi cihazlarını Windows 10 bilgisayarlarında kullanabilecek. 

Windows 10 Creators Update güncellemesi ayrıca akıllı telefonlardan bildiğimiz gece modu özelliğine benzer "Mavi Işık Azaltma" özelliğini de beraberinde getirecek. Flux kullanan kullanıcıların zaten bildiği üzere Mavi Işık Azaltma özelliği karanlık odada çalışmak isteyenler için son derece kullanışlı bir özellik. 

Windows 10 Creators Update güncellemesinin mobil tarafında ise Continuum teknolojisine yeni özellikler eklenmesinin yanında daha iyi masaüstü bilgisayar deneyimi ve çoklu pencere desteğinin de gelmesi bekleniyor. Windows 10 Creators Update güncellemesi 2017 yılının başlarında yayınlanacağı açıklandı. 

Whatsapp