Windows 10 Anniversary Update Yayınlanma Tarihi Belli Oldu

Microsoft, Windows 10 Anniversary Update yayınlanma tarihini yanlışlıkla açıkladı.

Microsoft,  Mart ayında San Francisco’da düzenlenen Build Geliştirici Konferansı'nda Windows 10 işletim sistemi için bir sonraki büyük güncellemesi Redstone kod adı altında geliştirilen Windows 10 Anniversary Update güncellemesini duyurmuştu. Yaz aylarında yayınlanacağı belirtilen Windows 10 Anniversary Update için henüz resmi bir tarih verilmemişti. 

Bugün Microsoft'un Windows Blog sayfasında ortaya çıkan bşr bilgide Windows 10 Anniversary Updategüncellemesinin 2 Ağustos tarihinde yayınlanacağı açıklandı. Fakat bu bilgi kusa süre sonra sayfadan kaldırıldı. 

Microsoft'un Windows Blog sayfasında bugün "Windows 10 Anniversary Update Güncellemesi 2 Ağustos'ta kullanılabilir" başlığı yayınlandı. Güncelleme hakkında herhangi bir detaya yer verilmeyen blog yazısı bir süre sonra yayından kaldırıldı. Bu başlıkla birlikte yaz aylarında yayınlanacağı belirtilen Windows 10 Anniversary Update güncellemesinin 2 Ağustos tarihinde kullanıcılara sunulmaya başlayacağı kesinlik kazanmış oldu. 

Redstone kod adı altında geliştirilen Windows 10 Anniversary Update güncellemesi, bir çok yeni özellik ve kullanıcı deneyimini zenginleştiren ara yüz değişiklikleri getiriyor. Microsoft Edge tarayıcı için de yenilikler içeren Windows 10 Anniversary Update güncellemesi ile Microsoft Edge tarayıcı eklenti desteğine kavuşuyor. 

Windows 10 Mobile cephesinde ise şimdilik herhangi bir gelişme bulunmazken,  Windows 10 Mobile Redstone güncellemesinin de masaüstü sürümü ile aynı tarihlerde yayınlanacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp