WhatsApp'ta silinen mesajlar nasıl görüntülenir?

WhatsApp aldığı güncellemeyle birlikte mesajları karşı tarafdan silme özelliğine kavuşurken, silinenen mesajların görüntülenip görüntülenmediği merak ediliyor.

Akıllı cep telefonlarının vazgeçilmez uygulamasının hangisi olduğunu sorsak, kesinlikle çoğu kullanıcı WhatsApp uygulaması olduğunu söyleyebilir. Akıllı telefonlarda kısa sürede yaygınlaşmayı başaran bu uygulama ile birlikte SMS alışkanlığımız da farklılıklar görülürken, yüksek fiyatlara SMS paketi almak yerine internet paketi kullanımına başladık.

Ancak ne olursa olsun WhatsApp kullanıcılarının ilk günden beri en çok şikayet ettiği konunun yanlış olarak gönderilen mesajlar olduğunu söyleyebiliriz. Facebook tarafından satın alınan WhatsApp uygulaması kısa süre öncesinde aldığı güncellemeyle birlikte bu sorunun üstesinden gelmeyi başarırken, artık mesajların gönderildiği ilk 7 dakika boyunca hem kendinizden hem de karşı taraftan silinmesine imkan tanımıştı.

Şimdilerde ise bu yöntemin yaygın olarak kullanılmasıyla birlikte, çoğu kişi silinen mesajların nasıl görüntülenebileceğini merak eder oldu. Özellikle grup konuşmalarında sıklıkla yaşanan yanlış mesaj gönderme hatasında bir mesajı hem kendinizden hem de karşı taraftan silmiş olsanız bile görüntülenebildiği ortaya çıktı.

Tabi ki de bu durumun silinen her mesaj için geçerli olmadığını belirtelim. Eğer bir sohbet esnasında gönderdiğiniz mesaj yada grup içerisinde gönderdiğiniz mesaj bir başka kişi tarafından alıntılanmışsa, mesajınızı silmiş olsanız bile görüntülenebiliyor. Bu durum ile ilgili gerekli bilgilerin uygulama ekibine raporlandırıldığı belirtilirken, WhatsApp ekibinin bunu bir açık olarak mı nitelendireceği yoksa sıradan bir durum olarak mı nitelendireceği merak ediliyor.

Whatsapp