WhatsApp’ta eski mesajları nasıl geri getirebilirim?

Eski WhatsApp mesajlarını geri getirme işlemini nasıl yapacağınızı mı merak ediyorsunuz? WhatsApp eski mesajlarını kolayca ve basit şekilde geri telefonlarınıza yükleyebilirsiniz.

Global pazarda en çok tercih edilen mobil uygulama olarak karşımıza çıkan ve iki milyardan fazla aktif kullanıcı sayısına ulaşan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen gün daha popüler hale kavuşmayı başarıyor. WhatsApp uygulaması Android’li cihazlarda Google Drive’a gerçekleştirdiği yedekleme ve iOS’larda ise iCloud’a gerçekleştirdiği yedekleme işlemiyle birlikte daha önceki sohbet geçmişinize ulaşmanızı sağlıyor.

Bu işlemi oldukça basit ve kolay şekilde gerçekleştirebilecekken, her iki platformda da daha önce yedekleme özelliğinin aktif olarak kullanılmış olması gerekiyor.

Android’de silinen WhatsApp mesajlarını nasıl geri getirebilirim?


Android platformunu kullanan akıllı cep telefonlarından herhangi birisini tercih ediyorsanız, eski WhatsApp sohbetlerine tekrar ulaşabilirsiniz. WhatsApp uygulamasındaki silinen mesajları yeniden geri getirmek için ilk etapta uygulamayı kaldırıp yeniden kurmanız gerekirken, kurulum işlemi gerçekleştirildiğinde sizlere daha önce gerçekleştirilen bir yedeklemeyi telefonunuza yüklemek isteyip istemediğiniz soruluyor.

Otomatik olarak ekrana gelecek olan mesaj yedeğinizi seçip ardından Geri Yükle seçeneğine tıklamanız gerekirken, yedeğin telefonlarınıza yüklenmesi birkaç dakika sürüyor.

Silinen iPhone’daki WhatsApp mesajlarını nasıl geri yüklerim?


iOS işletim sistemli akıllı cep telefonlarında WhatsApp’taki eski mesajları geri getirme işlemini gerçekleştirmek için ilk olarak mobil cihazlarınızdan WhatsApp uygulamasını kaldırmanız ve ardından ise yeniden yüklemeniz gerekiyor. Bu işlem sonrasında ise kurulumu gerçekleştirirken uygulama size ait bir sohbet yedeğinin bulunduğunu ve bunu yükleyip yüklemek istemediğinizi soracak.

Eğer onay verirseniz tüm geçmişteki WhatsApp konuşmalarınız telefonunuza geri yüklenecek.

Whatsapp