WhatsApp'ın En Son Android Beta Sürümü, Karanlık Mod Özelliği Getiriyor

WhatsApp, Android Beta Sürümü için yayınlanan son güncellemesi ile Karanlık Mod özelliğini test ediyor.

WhatsApp şu anda dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri, ancak yine de Karanlık Mod dahil olmak üzere Telegram gibi rakip uygulamalarda mevcut olan bazı özellikler, Whatsapp'ta bulunmuyor. WhatsApp, geçen Eylül ayından bu yana Karanlık Mod Özelliği üzerinde çalışıyor. Karanlık Mod, daha önce IOS için kullanıma sunulmuştu. Ve şimdi, merakla beklenen bu özellik, Android için de kullanıma sunulmaya hazırlanıyor. 

WhatsApp, 2.19.82 sürüm numarası ile gelen Android beta uygulamasında Karanlık Mod özelliğini test etmeye başladı. Ancak, bu özellik hala geliştirilme aşamasında olduğu için henüz herkes için kullanılabilir durumda değil. Ancak WABetaInfo tarafından yayınlanan ekran görüntüleri sayesinde, Android uygulamasının Karanlık Mod Özelliği açıkken nasıl görüneceğini artık biliyoruz. 

Ne yazık ki, sohbet ekranlarının nasıl görüneceğini göremiyoruz ve bunun nedeni WhatsApp’ın Karanlık Mod özelliğini sadece Ayarlar sayfasında uygulamış olması. Umarız WhatsApp i, Karanlık Mod özelliğini uygulamanın tamamında uygulanabilir hale getirir. 

Dahası, Android için WhatsApp uygulamasında Karanlık Mod, kullanıcı arayüzünü OLED ekranlarda önemli oranda güç tasarrufu sağlayacak şekilde, tamamen simsiyah yapmıyor. Bunun yerine Android uygulaması, koyu giri bir renk kazanıyor. Bu da, güç tasarrufu anlamında OLED ekranlardan tam olarak yararlanmasının önüne geçebilir. 

Whatsapp