Whatsapp Yakında Önemli Bir Özelliğe Kavuşacak

Whatsapp Android Beta uygulaması için gelen son güncelleme ile beraber uygulamaya gizli yanıtlama özelliği eklendi.

Eğer Android cihaz kullanıyorsanız ve cihazınızda dünyaca ünlü ücretsiz mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp'ın beta sürümünü kullanıyorsanız bu hafta gelen son güncelleme ile beraber yeni bir özelliğin geldiğini görmüş olmanız gerekiyor.

Whatsapp yayınladığı en yeni Whatsapp Android Beta güncellemesi ile kullanıcılara çok hızlı bir şekilde özel yanıt yazma imkanı sunuyor. Bu özellik sayesinde herhangi bir grupta arkadaşlarınız ile mesajlaşırken arkadaşınızın mesajını seçebilir ve sağ üstte yer alan seçenek tuşu ile mesajı özelden yanıtlayabilirsiniz.

Bu güncellemenin şuanda normal Whatsapp uygulaması için ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Eğer Android kullanıyorsanız ve Whatsapp Beta uygulamasını cihazınıza daha önce yüklediyseniz Google Play mağazası üzerinden en yeni güncellemeyi kontrol edebilirsiniz.

En yeni beta güncellemesi şuanda sadece Android sürüm için dağıtıldı. Whatsapp iOS Beta sürümü için benzer bir güncellemenin  dağıtılıp dağıtılmayacağı bilinmiyor. Beta sürüm yeni ve deneysel özelliklerin test edildiği bir sürüm olduğu için çeşitli hatalara sahip olabilir. O sebeple uygulamayı kullanırken farklı hatalar ile karşılaşma ihtimaliniz olduğunu unutmayın.

Whatsapp