WhatsApp profilime bakanlar - WhatsApp profilime kim baktı?

Android ile iOS işletim sistemli akıllı telefonlarda WhatsApp profilime bakanlar uygulamaları aranıyor. ''WhatsApp profilime kim baktı?'' uygulamalarıyla ilgili bilgiler bu yazımızda.

Akıllı telefonların en çok tercih edilen uygulaması olarak karşımıza çıkan WhatsApp'ta özellikle son dönemlerde tıpkı Facebook ile Instagram'da olduğu gibi profilime kim baktı uygulamaları ortaya çıkmaya başladı. Son dönemlerde yaygınlaşan bu uygulamaların gerçeği yansıtıp yansıtmadığı merak edilirken, ''WhatsApp profilime kim baktı?'' sorusunun cevabını bulmak oldukça zor gibi görünüyor.

Yani App Store ile Google Play Store'da yayınlanan ''WhatsApp profilime kim baktı?'' uygulamasının bir işe yaradığını yada doğru sonuçlar verdiğini söylememiz imkansız gibi görünüyor. Diğer kullanıcılar ve uygulama geliştiricileriyle kesinlikle bilgi paylaşımı gerçekleştirmeyen WhatsApp'ta bu tür bilgilere erişmekte haliyle oldukça imkansız gibi duruyor.

Henüzü böylesine bir uygulamanın geliştirilmesi de imkansız gibi görülürken, böylesine bir bilgiye uygulama yöneticileri bile erişemiyor. Bu bilgi sadece WhatsApp için değilde tamamıyla diğer sosyal ağ siteleri içinde geçerliliğini korurken, Instagram ile Facebook'tata profilinizi kimin görüntülediğini görmenizin imkansız olduğunu söyleyebiliriz.

Bu uygulamalar uygulama mağazalarında tamamıyla bir dolandıcılık yöntemi olarak karşımıza çıkarken, eğer sizde böylesine bir uygulamaya ödeme gerçekleştirmeyi planlıyorsanız bu ödemeden kaçınmanızı öneririz.

Whatsapp