Whatsapp Kullanan Bazı Kişilere Grup İçi Videolu Görüşme Özelliği Geldi

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan iki yeni Whatsapp özelliği olan grup içi sesli ve videolu görüşme özellikleri an itibariyle birçok Android ve iOS kullanıcısı için gelmiş durumda.

Facebook, Mayıs ayı başlarında F8 geliştirici konferansında yakın zamanda WhatsApp'a yeni özellikler getireceğini duyurmuştu. Facebook ve WhatsApp kullanıcılarına vaat edilen yeni geliştirmeler arasında grup içi sesli ve görüntülü çağrı özellikleri de yer alıyordu. Fakat sosyal medya devi bu özelliklerin ne zaman geleceğini açıklamamıştı.

Daha önce duyurulan özelliklerden en az ikisinin an itibariyle birçok Android kullanıcısına ulaştığını belirtmemiz gerekiyor. Yayınlanan yeni güncellemenin ardından grup içi sesli ve videolu görüşme özelliği birçok Android kullanıcısı için aktif hale geldi. Elbette bu güncellemenin neye göre ve kime göre dağıtıldığı şuan için bilinmiyor. Kısa zamanda bütün dünya üzerinde bu iki özelliğin aktif hale gelmesi bekleniyor.

Aynı özelliklerin iOS cihazlarda da kullanıma sunulduğunu belirtmemiz gerekiyor. Android kullanıcıları en son yayınlanan WhatsApp beta 2.18.162 sürümü ile ile yeni grup çağrıları özelliklerinden yararlanabilirler.

WhatsApp beta kullanan bütün kullanıcılara şuan için bu özellik gelmedi. Bunun sebebi Facebook'un sunucular üzerinde değişiklik yapmaması diyebiliriz. Yakın zamanda bu konuyla ilgili bir düzenleme getirilerek güncellemede yer alan yeni özelliklerin en son sürüm Whatsapp beta kullanan bütün kişilerde aktif hale gelmesi bekleniyor. Sizde Whatsapp uygulamasının beta sürümünü Google Play mağazasından Android cihazınıza indirerek yeni özellikleri deneyebilirsiniz.

Whatsapp