Whatsapp İçin Android Oreo Emoji Paketi Çıktı

Bir geliştirici Whatsapp uygulamasının içerisine Android 8.0 Oreo Emoji paketini eklemeyi başardı. Bu sayede Android Oreo emoji simgelerini sizde cihazınızda kullanabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde Google tarafından bir çok yeni özellik ile beraber tanıtılan ve dağıtılmaya başlanan Android 8.0 Oreo sürümünde yeni emoji simgeleri de bulunuyordu. Android 8.0 sürümü ile beraber birbirinden güzel yeni emoji paketlerine sahip olacağız.

Herkes merakla yeni Android Oreo işletim sistemini kullanmayı beklerken bir geliştirici Android 8.0 Oreo Emoji paketini Whatsapp uygulamasının içine entegre ederek yeni emojileri herkesin kullanmasını sağladı. Bu sayede Whatsapp uygulamasında yeni Android Oreo emoji simgelerini kullanabileceksiniz.

Yeni Android 8.0 Oreo sürümünün yıl sonuna doğru veya önümüzdeki yıl bir çok cihaz için geleceğini düşündüğümüz zaman şimdiden emoji paketini Whatsapp gibi popüler bir uygulama içerisinde kullanabilmek oldukça iyi bir haber diyebiliriz. Bu yeni Android 8.0 Oreo emoji paketi Substratum tema motoru bulunan bütün cihazlar ile uyumlu bir şekilde çalışmaktadır.

Whatsapp Android 8.0 Oreo Emoji paketini BURAYA tıklayarak indirebilir ve hemen cihazınıza yükleyebilirsiniz. Android Oreo Emoji paketinin tamamen ücretsiz olduğunu ve tek bir kuruş ödemeniz gerekmediğini belirtmemiz gerekiyor. Bununla birlikte, geliştiricilere onları desteklemek için bağış yapabilirsiniz. 

Şunu belirtmemiz gerekiyor ki bu Android Oreo Emoji paketini kullanabilmeniz için cihazınızda Root yetkisi ve Substratum tema motoru bulunması gerekmektedir. Emoji paketini Substratum tema motoru üzerinden aktif hale getirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Root yetkisine sahip cihazlara kurulabilen Substratum motoru Resurrection Remix gibi bazı özel Custom ROM yazılımlarında yerleşik olarak gelmektedir.

Whatsapp