WhatsApp bilinmeyen numaralardan gelen mesajların sahibini tespit edecek

Mobil uygulama dünyasının en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olarak karşımıza çıkan WhatsApp, bilinmeyen numaralar özelliğiyle devrim yaratmaya hazırlanıyor.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp popülerliğini korumak ve kullanım alanını genişletmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Şimdilerde ise yeni özelliği üzerinde çalışan dev uygulama, bu özelliğiyle birlikte listenizde kayıt olmayan bilinmeyen numaralardan gelen mesajların kime ait olduğunu gözler önüne sermeye hazırlanıyor.

Aylık olarak 1.5 milyardan fazla aktif kullanıcı sayısını bünyesinde barındıran uygulama, vCard adı verilen bu özellikle birlikte size mesaj atan kişinin bilgilerini direk olarak önünüze sunmaya hazırlanıyor. Bu özellik üzerinde çok uzun zamandır sessiz ve sedasız bir şekilde çalıştığı ortaya çıkan WhatsApp uygulama yönetiminin, şimdilerde ise özelliği test etmeye başladığı ortaya çıktı.

vCard isimli özellik şimdilerde WhatsApp uygulama geliştircileri tarafından Android platformu üzerinden test edilmeye başlanılırken, özelliğin gelişimi ve ne kadar başarılı olduğu hakkında çeşitli çalışmalar yapılıyor. Bu özellik tanımadığınız herhangi bir numara tarafından telefonunuza mesaj gönderildiği an itibariyle aktif hale getirilirken, numaranın kime ait olduğunu böylelikle görüntülemiz olacaksınız.

Dilerseniz telefonlarınıza WhatsApp uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir yada yine ücretsiz olarak güncelleme işlemini aşağıdaki uygulama sayfalarımızdan gerçekleştirebilirsiniz;

 

Whatsapp