watchOS 4.2 artık kullanılabilir

Apple akıllı saatlerde yaşanan hataları gidermek ve güvenlik açıklarının üstesinden gelmek için hazırladığı watchOS 4.2 isimli güncellemesini kullanıma sundu.

Akıllı telefon pazarında olduğu kadar isminden giyilebilir teknoloji alanında da sıkça söz ettiren Apple firması, watchOS 4 işletim sisteminde yaşanan hataları giderip performansta iyileştirmeler sunmak adına yeni güncellemesini yayınladı. watchOS 4.2 olarak isimlendirilen bu güncelleme bir süredir beta sürecinde test edilirken, 4. beta sürümü ardından karşımıza final sürümüyle birlikte çıktı.

Güncellemeyle birlikte cihaza kazandırılan en önemli özellikler arasından Apple Pay Cash desteği karşımıza çıkarken, artık bu sistem herhangi bir sorun olmadan akıllı saatlerinizde çalışabilecek. Böylece Apple Pay Cash isimli sisteminde desteklendiği ülkelerden birisinde yaşıyorsanız, akıllı saatleriniz üzerinden bir başkasına para gönderimi gerçekleştirebileceksiniz.

Yayınlanan güncellemeyle birlikte cihazlar da görülen bir çok hatanın giderildiği ve güvenlik açıklarının da üstesinden gelindiğini belirten Apple, iOS 11 yüklü iPhone cihazınız varsa güncellemeyi gerçekleştirmenize imkan tanıyor. Güncellemeyi yüklemek isteyenlerin hem iPhone'larının hemde Apple Watch'larının şarjının %50'den fazla olması gerektiğini veya iki cihazın da şarja bağlı olması gerektiğini hatırlatalım.

Apple Watch güncelleme nasıl yapılır?

iPhone uygulamanız üzerinde yer alan Watch uygulamasına girin ve ardından buradan GENEL bölümüne tıklayın. Daha sonra karşınıza Yazılım Güncelleme isimli bir sekme çıkacakken, bu sekmeye tıkladıktan sonra işleminiz başlayacaktır.

Whatsapp