Vodafone'dan Ramazan ayına özel A101 Hediye Çeki Kazanma Fırsatı

Vodafone aralarına katılmayı düşünen aboneler için özel hazırladığı yeni kampanyasını duyurdu. Vodafone'u tercih edenler ve kontör yüklemesi gerçekleştirenlere A101 hediye çeki armağan edilecek.

Muhteşem kampanyalar ile birlikte karşımıza çıkan Vodafone, Ramazan'a özel olarak hazırladığı kampanyalara devam ediyor. Ramazan'a özel 25 Mayıs 2017 tarihi itibariyle Vodafone yükleme yapanlara hediye çeki hediye ediliyor. Peki ama Vodafone abonelerinin A101 Hediye çekini kazanmak için bakın neler yapması gerekiyor?

Vodafone Yanımda uygulamasını ziyaret edin

Bu uygulamayı ziyaret ettikten sonra sağ üst kısımda bulunan üç çizgi yani menü simgesine tıklayın. Bu simgeye tıkladıktan sonra ''Bana Ne Var?'' seçeneğini seçin ve ekranı aşağıya doğru kaydırıp size özel yükleme karşılığındaki A101 hediye çeki teklifinin ne olduğunu görün.

Dilerseniz hattınızı Vodafone'a taşıyın yada yeni hat alın

18 Mayıs ile 30 Haziran 2017 tarihleri arasında hattını başka bir operatörden Vodafone'a taşıyarak sizde bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Dilerseniz yeni bir Vodafone hat alarak sizde A101 hediye çekinin sahibi olabilirsiniz. (25 TL yada 50 TL hediye çeki )

Dilerseniz tarifenizi değiştirin

A101 hediye çeki almak için hattınızın tarifesini dilerseniz Faturasız Altın, Akıl küpü, Konuştuğunca İnternet, Freezone, Kamu veya Esnaf Tarifelerinden birisine geçirebilirsiniz. Red Tarifelerinden birine geçerseniz 50 TL alt limitsiz A101 hediye çeki yada 6 GB kapasitesindeki internet paketinin ve Esnaf Tarifelerinden birine geçerseniz 25 TL alt limitsiz A101 hediye çeki ile 3GB internet paketinin sahibi olabileceksiniz.

Kontör Yükleyin ve A101 hediye çeki kazanın

Faturasız hat kullanan Vodafone aboneleri başka operatörden geçiş yaptığı ve yeni hat aldığı taktirde hatlarının aktifleştirilmesinin ardından kampanyadan yararlanmak için ilk olarak 20TL yüklemesi gerekiyor.


Bu yükleme işlemi ardından hediye çekinizi MARKET25 yazıp 6666’ya SMS atarak alabilirlken, dilerseniz Avantaj Cepte veya Vodafone Yanımda Uygulamaları üzerinden de öğrenebilirsiniz.



Whatsapp