Vodafone Yeni Müşterilere 15 GB Bedava İnternet Fırsatı

İlk defa Vodafone faturasız hat satın alan müşteriler için 15 GB'a varan cepten hediye internet hediyesini almak için sizde hemen haberin detaylarına göz atabilirsiniz.

Milyonlarca aboneye sahip olan Vodafone Türkiye müşterilerine birçok farklı konuda hediye sunmaya devam ediyor. Eğer faturasız yeni bir Vodafone hattı satın alırsanız sizde 15 GB'a varan bedava internet paketinin keyfini sürebilirsiniz. Size en yakın Vodafone bayisine giderek içerisinde 35 TL yüklü olan ve tavsiye edilen satış fiyatı 95 TL olan faturasız Vodafone hatlarından bir tane alırsanız hediye internet paketini kullanmaya başlayabilirsiniz.

İçerisinde 35 TL yüklü olarak gelen yeni Vodafone faturasız hatlar bu sayede ilk ay kullanacağınız tarifenin ücretini size ödemiş oluyor. Yeni hat aldıktan sonra sizde 35 TL'ye kadar olan herhangi bir faturasız paketi satın aldıktan sonra hemen telefonunuzun mesajlar bölümüne girerek HEDIYE5GB yazıp 7000’e kısa mesaj atın. Bu sayede bir ay boyunca geçerli 5 GB cepten internet hediyesi kazanacaksınız.

Eğer ilk 3 ay boyunca sürekli olarak paketinizi yenilerseniz ilk aydan sonra 2 ay boyunca daha aylık 5 GB Vodafone bedava internet kazanabilirsiniz. Eğer ilk ayın sonunda herhangi bir paket satın almaz ve hattınızı uzun süre yükleme yapmadan kullanırsanız ne yazık ki devam eden iki ay içerisinde bu kampanyadan yararlanamazsınız.

Eğer kazandığınız Vodafone bedava internet paketini iptal etmek isterseniz telefonunuzun mesajlar bölümüne girerek IPTAL HEDIYE5GB yazıp 7000'e kısa mesaj atmanız yeterli olacaktır. Bu paketler bir ay boyunca geçerli olup bir sonraki aya devredilmeyecektir. Kampanyaya katılım için göndereceğiniz kısa mesajlardan herhangi bir ücret alınmayacaktır.

Whatsapp