Vodafone Ücretsiz Spotify Premium Hediyesi

Vodafone aboneleri Spotify Premium hediye kampanyası sayesinde müzik dinlemenin keyfini daha ayrıcalıklı bir şekilde yaşayacaklar.

GSM devi Vodafone ve müzik dinleme platformları arasındaki en popüler olan Spotify yaptığı işbirliği sayesinde ülkemizde Vodafone FreeZone ve Vodafone Red tarifelerini kullanan müşterilere 3 ay boyunca bedava Spotify Premium vermektedir. Eğer sizde FreeZone veya Red tarifelerinden herhangi birini kullanıyorsanız ve daha önce hiç Spotify Premium kullanmadıysanız hediye Spotify Premium kampanyasından üç ay boyunca yararlanabilirsiniz.

Bu tarz daha fazla Vodafone hediye kampanyalarına göz atmak isterseniz BURAYA tıklayarak sizler için hazırladığımız detaylı bedava internet kampanyaları makalemize göz atabilirsiniz.

Vodafone 3 Ay Hediye Spotify Premium Kampanyasına Nasıl Katılabilirim ?


Eğer Vodafone FreeZone veya Vodafone Red tarifelerinden herhangi birini kullanıyorsanız ve daha önce Spotify Premium kullanmadıysanız hemen telefonunuzun mesajlar bölümüne girin. Buradan SPOTIFY yazıp 5800'a mesaj gönderdikten sonra size gelen bilgilendirme mesajında yer alan yönergeleri takip ederek hemen 3 aylık Spotify Premium hediye üyeliğinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Üç aylık kampanya süresinin ardından mevcut Spotify Premium üyeliğinizi iptal etmezseniz kampanya süresi dolduktan bir sonraki ay normal Spotify Premium ücreti faturanız veya hattınız üzerinden kesilecektir. Bunun için hediyenizin süresi bitmeye yakın bir tarihte kampanyayı iptal etmeyi unutmayın. Aksi halde sürpriz faturalar ile karşılaşabilirsiniz.

Eğer Vodafone Müzik Pass paketini satın alırsanız veya kullandığınız Red tarife içerisinde Müzik Pass paketi varsa Spotify uygulamasını hiçbir şekilde internet harcamadan kullanabilirsiniz.

Whatsapp