Vodafone Smart 7 Platinum Duyuruldu

Vodafone, amiral gemi akıllı telefonu Smart 7 Platinum modelini resmi olarak duyurdu.

Dünyanın en büyük operatörlerinden biri olan Vodafone,  kendi markasının onuncu yılında toplamda 85 milyon adetlik satış rakamına ulaşması nedeni ile Vodafone Smart serisine bir amiral gemi modeli ekledi. Vodafone Smart Platinum 7,  Şubat ayında MWC 2016'da duyurulan Alcatel IDOL 4S modelinin farklı bir versiyonu olarak  Vodafone tarafından duyuruldu. 

Vodafone Smart Platinum 7,  5.5 inç büyüklüğünde ve Quad HD çözünürlükte AMOLED dokunmatik ekrana sahip ve Qualcomm'un Octa-core işlemcili Snapdragon 652 yonga setinden güç alıyor. Dört adet Cortex A72 1.8ghz ve dört adet Cortex A53 1.2 gHz işlemciden oluşan Snapdragon 652 yonga setine 3GB RAM ve 32GB artırılabilir dahili depolama alanı eşlik ediyor. 

Vodafone Smart Platinum 7 kamera özellikleri tarafında ise dual-tone LED flaşlı 16MP f/2.0 arka kamera ve 8MP flaşlı ön kameraya sahip. 

Vodafone Smart Platinum 7 oldukça gelişmiş bağlantı özellikleri ile geliyor. Bu özellikler arasında NFC, GPS,  Wi-Fi,  Bluetooth ve tabi ki Cat.6 LTE ile ilk kez kullanılan 4G+ Teknolojisi bulunuyor. 3.000 mAh kapasiteye sahip bataryadan güç alan Smart Platinum 7 ayrıca Qualcomm Quick Charge 3.0 teknolojisiyle destekleniyor. Arka yüzünde parmak izi sensörüne de sahip olan cihaz Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi altında çalışıyor.

Vodafone Smart Platinum 7 cam ve metalden oluşan ince tasarım çizgileri sayesinde 154.0 x 75.65 x 6.99 mm boyutlara ve 155 gram ağırlığa sahip. Vodafone Smart Platinum 7 sadece "quartz black" renkte alüminyum ve cam malzemeden üretilen modeli ile satışa sunulacak. 

Vodafone Smart Platinum 7,  20 Haziran tarihinde 300£ fiyatla satışa sunulacak. Aylık ödemeli kontrat fiyatı ise 28£ olarak belirlenmiş. Vodafone,  Smart Platinum 7 akıllı telefonu ön siparişle satın alanlara kısa bir süre için Vodafone Smart VR aksesuarını da hediye olarak veriyor. 

Whatsapp