Vodafone Pazartesi Günleri TL Yükleyenler Bedava İnternet Kazanıyor

Vodafone bedava internet paketleri arasında yer alan bu kampanya sayesinde Pazartesi günler hattınıza yükleme yaparak Vodafone 2 GB hediye internet kazanabilirsiniz.

Ülkemizin üçüncü büyük GSM operatörü olan Vodafone müşterilerine sunduğu özel internet kampanyaları ile kullanıcılarına bedava internet dağıtmaya devam ediyor. Bu yazıda sizlere Vodafone pazartesi günleri TL yükleyenler için özel olarak piyasaya sunulmuş bir kampanyayı tanıtacağım. 

Vodafone bedava internet paketleri için hazırladığımız detaylı yazıya ulaşarak daha fazla pakete göz atabilir ve hediye internet paketlerinin keyfini sürebilirsiniz. Diğer makaleye ulaşmak için BURAYA tıklayın.

Eğer Vodafone hattı kullanıyorsanız ve faturasız bir FreeZone tarifeniz varsa sizde haftanın Pazartesi günü hattınıza 30 TL veya daha üzeri yükleme yaptıktan sonra herhangi bir 29 TL veya üzeri paket satın alarak Vodafone 2 GB hediye internet kazanabilirsiniz.

Vodafone bedava internet haklarınızı alabilmeniz için öncelikle faturasız FreeZone hattınıza tek seferde 30 TL veya daha üzeri bir yükleme yapmanız ve daha sonra şirketin sunduğu faturasız tarifeler veya paketler arasından 29 TL veya daha üzeri fiyata sahip bir satın alma yapmanız gerekmektedir.

Daha sonrasında Vodafone 2 GB hediye internet hakkınız otomatik olarak hattınıza yüklenecektir. Bu hediye ile ilgili bir bilgilendirme mesajı gelecektir. Mesaj geldikten sonra iki gün boyunca 2 GB cepten internet hakkına sahip olacaksınız. Kullanılmayan haklar iki gün sonunda geri alınacaktır. Bu paket bittikten sonra yenilenmeyecektir.

Pazartesi TL yükle internet kazan kampanyası sadece faturasız 26 yaşından küçük Vodafone FreeZone müşterileri için sunulmaktadır. Bilgilendirme mesajı geldikten sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Whatsapp