Vodafone Kafana Göre ile günde bir saat bedava internet

Vodafone Kafana Göre aylık yada günlük paketlerinden birisini tercih edenler, günde 1 saat boyunca diledikleri şekilde kota olmadan internet kullanabilecekler.

Vodafone yine gençlerin ilgisini üzerine çekecek olan yeni bir kampanyanın altına imzasını attı. Vodafone Kafana göre internet paketleri ile birlikte artık, kullanımına odaklı olarak alabileceğin dilediğin bir internet paketi seni bekliyor.


Sosyal medyada çok vakit harcayanlar veya video izleyip müzik dinleyenler için iki farklı paket seçeneği sunan bu kampanyadan FreeZone yani 26 yaş altı kullanıcılar yararlanabiliyor. Paketi satın almak için faturalı yada faturasız 26 yaşındaki bir Vodafone kullanıcısı olmanız yeterli olurken, SMS, yanımda uygulaması ve müşteri hizmetleri aracılığıyla bu paketi satın alabiliyorsunuz.


Paketi satın alıp video yada müzik seçeneğini tercih edenler YouTube ve İzlesene üzerinden 1 saat boyunca tüm videoları herhangi bir limit olmadan izleyebilirken, sosyal medya seçeneğini tercih edenler ise Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarını 1 saat boyunca ücretsiz olarak kullanabilecekler. 1 saatlik kullanımı tek seferde yapmanız için size bir zorunluluk yüklenmezken, paketi aldığınız günün gecesi yani 23:59'a kadar dilediğiniz zaman bu paketi kullanabilirsiniz.


Sadece yurt içindeki kullanımları kapsayan bu paketin ilk kullanımı için herhangi bir ücret ödemenize gerek duyulmazken, aylık paketi 9 TL karşılığında satın alabiliyorsunuz.

Whatsapp