Vodafone İspanya, Huawei P20 Lite Hakkında Detayları Ortaya Çıkardı

Huawei'nin orta seviyedeki yeni yıldızı olması beklenen Huawei P20 Lite'ın detayları, Vodafone İspanya'nın broşüründe ortaya çıktı.

Huawei P20 ailesi İspanya'daki MWC'de yer almadı ancak Huawei P20 Lite Vodafone İspanya'nın bir broşüründe ortaya çıktı. Operatör, gözle görülür özelliklerin listesini bariz bir şekilde listeliyor ve bunlardan bazıları, internete sızan bilgilerden öğrendiklerimizi de doğrulamış oluyor. 

Huawei P20 Lite, 1080p+ çözünürlükte 5.84 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak. Telefonun görüntüsü arka tarafı gösterdiği için çentik büyüklüğünün ne olduğu görülüyor ancak daha önce internete sızdırılan görsellerde bunu zaten öğrenmiştik. 

Arka tarafta 16MP + 2MP sensörlere sahip çift kamera ünitesi yer alıyor. İkincil kameranın çözünürlüğü göz önüne alındığında, sadece bokeh efekti için kullanılacağı anlaşılıyor. Ön kamera ise 16MP çözünürlükte tek bir sensör bulunuyor. 

Akıllı telefon, broşürde belirtilmemiş olsa da saat hızları dikkate alındığında Huawei'nin Kirin 659 yonga setine sahip olacak. Yazılım tarafında ise Android 8.0 Oreo işletim sistemi ve EMUI 8.0 arayüzü bulunuyor. Huawei P20 Lite, hemen yanında listelenen Huawei P10'la benzer bir şekilde 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip olacak. Cihazın batarya kapasitesi ise 3.000 mAh olacak. 

Huawei P20 Lite, 27 Mart tarihinde resmi olarak duyurulacak. Telefon İspanya'da sim free olarak 370€ fiyat etiketi ile satışa sunulacak ancak Vodafone İspanya'nın aylık 14.50€'dan başlayan kontratlı kampanyaları da bulunacak. Huawei P20 Lite, Mavi ve Siyah renk seçeneklerine sahip olacak. 

Whatsapp