Vodafone giriş seviyesi akıllı telefonunu resmen duyurdu

Vodafıne Smart Prime 7 akıllı telefonu anneler gününden önce beğeniye sundu

Ülkemizde ki güçlü cep telefonu operatörlerinden Vodafone, anneler günü arifesinde giriş seviyesinde konumlanan akıllı telefonu Smart Prime 7'yi resmen duyurudu.  

Akıllı telefonla ilk kez tanışacak olan kullanıcalara uygun olarak duyurulan sunulan Smart Prime 7 akıllı telefon,  Almanya ve Çek Cumhuriyeti'nde 150 £ satışa çoktan sunulmuş bile. 

Vodafone Smart Prime 7 akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5 inç genişliğinde HD çözünürlüğünde IPS ekrana ev sahipliği yapıyor. Gücünü dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 210 yonga setinden alan cihaz, 1GB sistem belleğini bünyesinde barındıran akıllı telefonun artırabilir özellikleri olan 8 GB dahili veri kapasitesi ile karşımıza geldi.

Vodafone Smart Prime 7 akıllı telefonun arka yüzeyinde 8 megapikseksel çözünürlüğünde kamera ve ön yüzeyinde ise 5 megapiksel çözünürlüğünde ikinci kamera yer almakta. Ayrıca cihazın NFC ve 4G LTE desteği ile geldiğini göz önünde tutalım.

Yazılım desteğini Android 6.0.1 Marshmallow işletim sisteminden alan  Vodafone Smart Prime 7 akıllı telefonun 2.540 mAh bataryası bulunuyor. Plasik arka kapağa sahip olan akıllı telefonun kasasının metal çerçevesi dikkat çekiyor. 7.9mm kalınlığında ve 128 gram ağırlığında olan cihaz, bir çok renk çeşidi var. Vodafone Smart Prime 7 akıllı telefon, siyah, gümüş ve beyaz, gül altın renk seçeneklerine sahip.

Whatsapp