Vivo'nun Çentiksiz Tam Ekran ve Ekran İçi Parmak İzi Tarayıcıya Sahip Telefonu 12 Haziran'da Geliyor

Mobil Dünya Kongresi’nde sergilenen yıldız modellerden biri olan Vivo'nun çentiksiz ve tamamen çerçevesiz akıllı telefonunun ne zaman piyasaya çıkacağı belli oldu.

Mobil Dünya Kongresi hiç şüphesiz akıllı telefonların ekran yönü ile öne çıktığı bir fuar olmuştu ancak Vivo zaten kod adlı çerçevesiz ekrana, açılır ön kameraya ve ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip akıllı telefon kadar hiç bir cihaz ilgi görmedi. 

Akıllı telefonun büyük ilgi görmesinin ardından Vivo, cihazı 2028 yılında gün yüzüne çıkaracağını açıklamıştı. Şimdi ise akıllı telefonun resmi tanıtım tarihinin 12 Haziran 2018 olduğu ortaya çıktı. 

Tanıtım tarihini ortaya kıyan yukarıdaki görselin dışında Vivo, yaklaşan Dünya Kupası ile de ilgili olarak yeni akıllı telefona işaret eden bir video yayınladı. 

https://youtu.be/qI_hFG6Mgrw

Tüm bunlardan sonra bile cihaz hakkında hiç bir şey bilmiyoruz hatta öyle ki akıllı telefonun henüz ismi bile belli değil. MWC 2018'de sergilenen cihaz Vivo Apex olarak adlandırılmıştı ancak bunun cihazın gerçek adı olup olmadığı bilinmiyor. 

Ayrıca, akıllı telefonun özellikleri veya telefonun satışa sunulacağı ülkeleri de bilmiyoruz. Bununla birlikte, teknik özelliklerin prototipteki cihazla aynı olmadı muhtemel ve cihaz büyük ihtimalle ilk olarak Çin'de satışa sunulacak. 

Whatsapp