Vivo Y79 Modeli Vivo V7 Plus Modelinden Biraz Daha Az Pil Kapasitesi İle Geliyor

Yeni orta seviye akıllı telefon Vivo Y79 modeli TENAA kayıtlarında 24MP ön kamerası ve Snapdragon 450 işlemcisi ile ortaya çıktı.

Vivo'nun yeni orta seviye bir Android cihazı çok yakında resmi olarak tanıtılacak. Son zamanlarda hatırlayacağınız üzere Vivo iki yeni akıllı telefonu olan Vivo V7 ve Vivo V7 Plus modellerini piyasaya sunmuştu. Her iki el cihazda da neredeyse çerçevesiz ekran paneli mevcuttu. Bugün TENAA kayıtlarında ortaya çıkan yeni orta seviye cihaz aslında Vivo V7 Plus modeline çok benziyor ama donanım tarafında daha farklı özelliklere sahip.

Yeni orta seviye akıllı telefon Vivo Y79, tüm özellikleri ve tasarımı ile TENAA kayıtlarında görüldü. Tenaa listesine göre, Vivo V79, 1440 x 720 piksel çözünürlüğe sahip 5.99 inç boyutunda ki ekran paneli ve 160 gram ağırlığı ile Vivo V7 Plus modeline bir hayli benziyor. Hatta tasarım noktasında iki cihazı birbirinden ayırmak bir hayli zor gibi görünüyor.

Hem Vivo V7 Plus hem de Vivo Y79 modelinde 4GB RAM ve 64GB dahili bellek ile beraber orta seviye diyebileceğimiz 1.8Ghz hıza sahip sekiz çekirdekli Snapdragon 450 işlemcisi ile güçlendiriliyor. Yazılım tarafında Vivo Y79 modelinde Android 7.1.2 Nougat bulunuyor. Büyük ihtimalle Vivo tarafından özelleştirilen bir arayüz cihazda kullanılacak.

Kamera tarafında cihazda Vivo Y79 modelinde yine Vivo V7 Plus modeline benzer şekilde 16MP çözünürlüğünde arka kamera ve 24MP çözünürlüğünde bir ön kamera bulunuyor. Arka kamera merceğinin yanında bir LED flaş bulunuyor. Parmak izi algılayıcı, Vivo logosunun üst tarafında arka tarafta konumlandırılmış durumda.

Daha önce de belirttiğimiz gibi Vivo Y79 hemen hemen bütün özellikleri ve tasarımı ile Vivo V7 Plus modeline oldukça fazla benziyor. Cihazda yalnızca pil tarafında Vivo V7 Plus modelinden farklı bir durum mevcut. Vivo V7 Plus modelinde 3225 mAh pil bulunurken Vivo Y79 modelinde ise biraz daha az kapasiteli 3150 mAh pil bulunuyor.

Whatsapp