Vivo X9s Plus Resmi Görselleri, Duyuru Öncesinde Yayınlandı

Çinli üretici Vivo, 6 Temmuz tarihinde resmi olarak tanıtmaya hazırlandığı yeni akıllı telefonu Vi X9s Plus'ın resmi görüntülerini paylaştı.

Çin'in en büyük akıllı telefon üreticisi konumundaki Vivo, yeni akıllı telefonları Vivo X9s ve Vivo X9s Plus modellerini 6 Temmuz tarihinde resmi olarak tanıtmaya hazırlanıyor. Ancak şirket bu esnada Vivo X9s Plus modeline ait basın görsellerini de paylaşmayı ihmal etmedi. Ön tarafta 20MP + 5MP iki sensörden oluşan dual kamera kurulumuna sahip olacak cihaz, Pembe, Altın ve Mat Siyah renk seçenekleri ile satışa sunulacak. 

Paylaşılan basın görsellerinde de görüleceği üzere Vivo X9s Plus, Vivo X9 veya Vivo X9 Plus'tan çok fazla farklı bir tasarıma sahip değil. Anten bantları, arka taraftaki kasa çizgilerini takip ediyor ce yine arka tarafta led flaşlı bir kamera bulunuyor. Ön çerçeve, Pembe ve Altın renk seçenekleri için Beyaz, Mat Siyah renk seçeneği için ise siyah olacak. 

Daha önceki günlerde ortaya çıkan bilgilere göre Vivo X9s ikilisi, Qualcomm'un Snapdragon 660 yonga setinden güç alacak. Vivo X9s Plus 5.85 inçlik bir ekrana sahip olacak. Vivo X9s ise 5.5 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. 

Vivo, iki yeni akıllı telefonu için JD.com üzerinde 7 Temmuz öncesinde ön siparişe sunulacağı belirtiliyor. Tanıtımın ardından 8 Temmuz tarihinde ise Vivo X9s ve Vivo X9s Plus için ilk doğrudan satışın başlayacağı iddia ediliyor. 

Whatsapp