Vivo X9 ve X9 Plus akıllı telefonların tüm özellikleri ortaya çıktı

Çinli Vivo'nun yakında sunacağı X9 ve X9 Plus modellerin tüm teknik özellikleri ortaya çıktı.

Çinli akıllı telefon üreticisi olan Vivo, 16 Kasım tarihinde yeni bir etkinlik düzenlemeyi planlıyor. Bu yeni etkinlikte ise Selfie tutkunlarına hitap edecek iki yeni akıllı telefon modelini tanıtacak. Cihazlardan birisi Vivo X9 olurken, diğeri de bu cihazın daha büyük versiyonu olarak gelecek olan Vivo X9 Plus olacak.

Bu yeni cihazların tanıtılmalarına sayılı günler kala farklı kaynaklar üzerinden bilgiler geliyordu ve bir reklam afişi üzerinden bazı detaylar ortaya çıkmıştı. Şimdi de hem Vivo X9'un hem de Vivo X9 Plus'ın teknik özelliklerini gözler önüne seren bir görsel sızdırıldı.

Bu görsel üzerinden cihazların teknik özelliklerini sizlere verecek olursak eğer, Vivo X9, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran ile sunulacak. Cihazın  sistem belleği 4GB ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB olarak geliyor. Yeni Vivo X9 akıllı telefon Qualcomm Snapdragon yonga setinden güç alacak. Ancak henüz hangi Snapdragon yonga seti olduğu konusunda ise burada detay yok.

Yeni akıllı telefonun ön tarafında 20MP + 8MP çift kamera yer alıyor. Bu açıdan Selfie tutkunlarına hitap edecek olan akıllı telefonun arkasında da 16MP kamera bulunuyor. Cihazın bataryası 3.050mAh ve AK4376 HiFi ses yongası da içeriyor.

Vivo X9 Plus akıllı telefon ise 5.88"  büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD ekrana sahip. 6GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi içeren cihaz Qualcomm Snapdragon 653 yonga setinden güç alıyor. Batarya ise 4.000mAh.

Whatsapp