Vivo X9 akıllı telefon iPhone benzeri tasarım ile geliyor

Vivo X9 akıllı telefonun tasarımı yeni görsellerde ortaya çıkıyor.

Çinli Vivo, bugün yeni bir etkinlik düzenleyecek ve merakla beklenen Vivo X9 akıllı telefon resmi olarak duyurulacak. Bu yeni cihazın duyuru öncesinde bazı görselleri de sızdırılırken, yeni görseller akıllı telefonun hem ön hem de arkasını gösteriyor ve Apple'ın iPhone 7 modeline benzer tasarımı gün yüzüne çıkartıyor.

Vivo X9 akıllı telefon baktığımızda özellikle ince çerçeve yapısı ile dikkat çekiyor. Önce fiziksel Home tuşu da yer alırken, bu Home tuşu ile entegre olarak parmak izi tarayıcısı da bulunuyor.

Arkasına baktığımızda ise yine iPhone 7'yi anımsatan görüntü karşımıza geliyor. Cihazın anten çizgileri iPhone 7 gibi üstte ve altta sadece cihazın kenarlarında yer alıyor. Ayrıca kamera iPhone 7 gibi sol üst köşede bulunuyor ve kameranın hemen yanında da LED flaş bulunmakta.

Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Vivo X9, 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Akıllı telefonun ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak gelmekte. Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 625 yonga setinden güç alacak olan cihazda 4GB sistem belleği bulunurken, dahili veri kapasitesinin de 32GB olarak geleceği belirtiliyor.

Akıllı telefonun önünde 20MP + 8MP olmak üzere çift kamera bulunuyor. Ayrıca Vivo X9'un arkasında da 16MP kamera bulunacak. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olacak.

Ayrıca Vivo'nun X9 Plus olarak bir başka model daha sunacağını belirtelim. Bu akıllı telefon da 5.88"  büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD ekran, 6GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi ve Qualcomm Snapdragon 653 yonga seti ile gelecek.

Whatsapp