Vivo X7 ve X7 Plus'ın Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Çin merkezli üretici Vivo, yeni amiral gemi akıllı telefonu Vivo X7 ve X7 Plus modelleri için tanıtım etkinliği düzenlemeye hazırlanıyor.

Çin merkezli üretici Vivo'nun yeni akıllı telefonları hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bilgilerde oldukça güçlü donanım özelliklerine standartların üzerinde kamera özelliklerine sahip olacağı iddia edilen Vivo X7 ve onunla birlikte Vivo X7 Plus'ın tanıtım tarihi belli oldu. 

Vivo,  yayınladığı teaser görseli ile Vivo X7 ve Vivo X7 Plus akıllı telefonların  30 Haziran gün yüzüne çıkacağını resmi olarak doğrulamış oldu. 

Çin merkezli üretici daha önce yayınlanan teaser görselleri ile yeni akıllı telefonlarının bazı  teknik özelliklerini de doğrulamıştı. Buna göre Vivo X7, Snapdragon 652 yonga seti, 4GB RAM,  64GB dahili depolama alanı,  selfie çekimleri için 16MP ön kamera,  3.000 mAh batarya ve Full HD 1080p çözünürlükte 5.2 inç ekran gibi özelliklere sahip olacak. 

Vivo X7 hakkında bir çok bilgi internette yer alırken, Vivo X7 Plus modeli hakkında herhsngi bir bilgi bulunmuyor. Standart modelden ne gibi farklılıkları bulu duşu bilinmeyen Vivo X7 Plus'ın öncelikle daha büyük bir ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde gelen bilgilerde Vivo X7'nin Mediatek'in Helio X25 yonga seti ve 6GB RAM'e sahip olacsğı iddiaları yer,almıştı. Bu iddiaların aslında Vivo X7 değil Vivo X7 Plus için geçerli olabileceği düşünülüyor. 

Whatsapp