Vivo X7 Plus akıllı telefonun duyuru öncesinde görseli ortaya çıktı

Çinli Vivo, bu ay sonunda düzenleyeceği etkinlikle iki yeni akıllısını gün yüzüne çıkartacak.

Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan Vivo, bu ay sonunda yeni bir etkinlik düzenleme hazırlıkları içerisinde. 30 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan bu  etkinlikte, uzun süredir merakla beklenen Vivo X7 ve Vivo X7 Plus adındaki akıllı telefon modellerinin resmi olarak duyurulacağını söyleyebiliriz.

Cihazların duyuru tarihleri yaklaştıkça sızıntılar da artarak gelmeye devam ederken, şimdi de Vivo X7 Plus'a ait olduğu kaydedilen bazı görseller ortaya çıktı. Cihaz bakıldığında son dönemde oldukça popüler hale gelen Roze Altın rengi ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Yeni Vivo X7 Plus akıllı telefonun yaklaşık olarak 438$ civarında bir fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor. Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek ve bu ekranın çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olacak.

İddialara göre yeni Vivo X7 Plus akıllı telefon Qualcomm'un geliştirdiği sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 510 grafik işlemci içeren Snapdragon 652 yonga setinden güç alacak. 4GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefonun ayrıca 64GB dahili veri kapasitesi ile geleceği kaydedilmekte.

Akıllı telefon özellikle Selfie tutkunlarının dikkatini çekecek çünkü, Vivo X7 Plus'ın 16MP ön kamera ile geleceği belirtilmekte. Arka kamera için ise henüz bilgi bulunmazken, batarya da 3.000mAh olarak yer alacak.

Whatsapp