vivo X7 akıllı telefonun görseli ortaya çıktı

Çok yakında vivo X7 adında yeni bir model resmi olarak duyurulabilir.

Son dönemde Çinli firmalar birbiri ardına sunduğu olukça başarılı cihazlarla satış rakamlarını arttırırken, vivo özellikle de 2016 ilk çeyrekte dikkatleri üzerine çekti. Satış rakamlarına bakıldığında ilk çeyrekte Samsung, Apple ve Huawei ilk 3 sırada yerini korurken, iki Çinli üretici Oppo dördüncü ve vivo da beşinci sırada yer aldı.

vivo, geçtiğimiz dönemde bir çok farklı model sunarken, vivo Xshot adı ile gelen bir akıllı telefon da 2014 senesinde pazarda yerini almıştı. Bu cihaz özellikle de kamerası ile dikkat çeken bir model olurken, cihazın halefinin 2015 senesinde duyurulması beklenmiş, ancak bu duyuru gelmemişti. 

Gelen bilgilere göre vivo Xshot'ın halefi çok yakında gün yüzüne çıkabilir. Aslında bu yeni model vivo Xshot'ın direkt olarak halefi de olmayacak. Çünkü yeni akıllı telefonun vivo Xshot 2 olarak değil vivo X7 adı ile sunulacağı ifade ediliyor. 

Bu yeni akıllı telefon büyük bir merakla beklenirken, ilk bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. Cihaza ait olduğu kaydedilen bir görsel ortaya çıktı ve bu görselde cihazın ön paneli görülebiliyor. Henüz vivo X7'nin hangi teknik özellikler ile sunulacağına dair bilgi bulunmazken, özellikle de kamera açısından selefi gibi ön plana çıkması bekleniyor.

Kısa süre içerisinde Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da görünmesi beklenen akıllı telefon bakalım hangi teknik özelliklerle gelecek?

Whatsapp