vivo X7 akıllı telefon ilk gün ne kadar sattı?

vivo kısa süre önce viv X7 ve vivo X7 Plus modellerini satışa sunarken, ilk gün satış rakamları da ortaya çıktı...

Bu ay içerisinde bir çok akıllı telefon duyurusu geldi ve özellikle de Çinli üreticiler sundukları cihazlarla dikkatleri üzerlerine çektiler. Bu firmalardan bir tanesi de ilk çeyrekte satış rakamları ile ilk 5 içerisine giren vivo olurken, firma vivo X7 ve vivo X7 Plus adındaki iki önemli akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu.

vivo X7 Plus henüz satışa sunulmazken, vivo X7 ise geçtiğimiz gün satışa sunulmuştu ve ilk gün satış rakamları da ortaya çıktı. Buna göre vivo X7 ilk günde 250.000'den fazla sattı ve firmanın da yüzünü güldürdü. Bu rakam hem mağazalar üzerinden, hem de online satışları içermekte.

Bu yeni akıllı telefon kayıta sunulmuş ve  ilk beş gün sonrasında da 1 milyondan fazla kayıt almıştı. Fiyat ise cihaz için CNY 2,498 ($375) olarak belirlenmiş.

Yeni akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerirken, cihaz gücünü ise Qualcomm tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 652 yonga setinden almakta.

4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi akıllı telefonda yer alıyor. Ayrıca cihazın işletim sistemi de Google Android 5.1 Lollipop olarak belirlenmiş. Bu cihaz açısından kötü olarak nitelendirilebilir. 

13MP arka kameraya sahip olan vivo X7 akıllı telefonun Selfie kamerası ise 16MP olarak belirlenmiş. Batarya ise 3.000mAh olarak yer almakta.

Whatsapp