Vivo X27'nin Tanıtım Videoları Ortaya Çıktı

Vivo'nun 32MP pop-up selfie kameraya sahip yeni akıllı telefonu Vivo X27'nin tanıtım videoları ortaya çıktı.

Bu noktada, Vivo X27 hakkında ortaya çıkacak haberler çok da şaşırtıcı olmayacak zira geçtiğimiz ay TENAA sertifika süreci sayesinde akıllı telefonun neredeyse tüm özellikleri ortaya çıkmıştı. TENAA listesini, ortaya çıkan canlı görseller ve nihayet resmi tanıtım tarihi duyurusu takip etti. Bugün ise akıllı telefon için birkaç tanıtım videosu ortaya çıktı. Ancak bu videolar hem gerçekten çok kısa, hem de hem de yeni birşeyler ortaya çıkarmıyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=G7ooUVRAMWs

Yine de videolar ortak bir temayı işliyorlar gibi görünüyor. Vivo için hem trendleri takip etmek hem de stil sahibi telefonlar geliştirmek yeni bir şey değil. Bu da aslında gayet doğal zira hem Çin merkezli şirket hem de BBK Electronics'ten kardeşi Oppo, son dönemlerde çarpıcı renkler ve tasarımlar ortaya koyuyor. 

Vivo X27, şimdiye kadar genel olarak Vibo V15 Pro'nun etkileyici mavi rengi ile boy gösterdi. Bununla birlikte, Mercan Kırmızısı ve Yakut Kırmızısı yerine, vivo, ikinci bir renk için daha yumuşak, pembe bir degrade rengi tercih ediyor. Bu da Vivo Z3i'deki rengi hatırlatıyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=zXQz8sPAb3U

Diğer Vivo cihazları ve özellikle de Vivo V15 Pro'dan bahsetmişken, vivo X27, bu özellikleri biraz geç kullanmış gibi görünüyor. Vivo X27'nin Vivo V15 Pro ile aynı 6,39 inç Super AMOLED panelini, ekran altı parmak izi tarayıcı ile tamamlamasını bekliyoruz. Snapdragon 710 yonga seti ile 8GB RAM ve 3.920 mAh batarya da vivo X27'nin teknik özellik listesinde yer alıyor. 

Whatsapp