Vivo X27'nin Özellikleri, Duyurusu Öncesinde Resmi Olarak Doğrulandı

Vivo X27'nin teknik özellikleri, yayınlanan tanıtım posterleri üzerinden duyuru öncesinde resmi olarak doğrulandı.

Çin merkezli üretici Vivo, 19 Mart taktirde yeni akıllı telefonu Vivo X27'nin tanıtımını yapmak için bir etkinlik düzenleyecek ve TENAA sertifika kayıtları sayesinde bu akıllı telefonun önemli özellikleri ortaya çıkmıştı. Ancak, tanıtım etkinliğinin hemen öncesinde, şirket Vivo X27'nin temel özelliklerini doğrulayan iki tanıtım posteri paylaştı.

Bu posterler, Vivo X27'nin 48 MP arka kamera, 8 GB RAM, 256 GB depolama ve 4.000 mAh batarya ile geleceğini doğruladı. Posterlerden biri, düşük ışık koşullarında daha iyi fotoğraf çekimi sağlayan Gece Modu özelliğine de atıfta bulunuyor. 

Daha önce internete sızdırılan bazı görüntüler Vivo X27'nin Vivo V15 Pro modeline benzer bir tasarıma sahip olacağına işaret ediyordu. Akıllı telefon ayrıca, TENAA sertifika sürecinde,  6.39-inç AMOLED ekranı ve arkasında yer alan 48 MP, 13 MP ve 5 MP modüllerinden oluşan üçlü bir kamera kurulumuyla göründü. Selfie kamerası ise pop-up açılır mekanizma üzerinde 16MP sensöre sahip olacak. 

Vivo X27, biri Snapdragon 710 yonga seti, diğeri de Snapdragon 675 yonga seti ile çalışan iki farklı modelde gelecek. Snapdragon 710 yonga setine sahip model ekran içi parmak izi tarayıcı ile gelirken, Snapdragon 675 yonga setine sahip modelde parmak izi tarayıcı sensörü arka panelde yer alacak. 

Whatsapp