Vivo X23'e ait resmi tanıtım videosu basına servis edildi

Çin menşeili Vivo tarafından üretimi gerçekleştirilmek üzere olan damla şeklindeki çentikli ekrana sahip Vivo X23'e ait resmi tanıtım videosu kamuoyuna sızdırıldı.

Çin merkezli teknolojik cihaz üreticilerinin bir türlü teknoloji dünyasının gündeminden düşmediğini söylersek pekte hata yapmış olmayız. Hele ki akıllı telefon sektöründe adından son dönemlerde sıkça söz ettirmeyi başaran Çin menşeili Vivo firması ve firmanın geliştirmekte olduğu iddia edilen X23 isimli cihaz en çok konuşulan haberler arasında kendisine yer buluyor.

Damla ( V ) şeklindeki bir ekran çentiği üzerinde şekillenecek olan cihaz yüzde 91.2 ekran ve kasa oranıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaracakken, arka yüzünde ise çift kamera teknolojini içereceği belirtiliyor. Cihaza ait bir resmi tanıtım videosu da bugün kamuoyuna servis edilirken, bu videoda damla ekran çentiği ile çift kamera anlayışının doğrulandığını da belirtelim.

Cihazın sızdırılan resmi tanıtım videosunu ele aldığımızda Vivo X23 isimli cihazın ne arka nede ön yüzünde herhangi bir parmak izi tarayıcısına rastlanılmaması dikkatleri üzerine çekiyor. Bu duruma bakıldığında telefonunun ekrana gömülü bir parmak izi okuyucusu ile geleceği ihtimali güçlenirken, daha önceki sızıntılara baktığımızda ise cihazın 6.4 inç genişliğindeki 1080 x 2280 piksel çözünürlüklü bir dokunmatik ekran üzerinde şekilleneceği belirtiliyor.

Tüm gücünü Snapdragon 710 yonga setinden alması beklenilen cihazda 8 GB kapasitesindeki RAM belleğe yer verilecekken, telefonun ne zaman tanıtılacağı ve fiyat etiketinin ne kadar olacağı hakkında da elimizde hiç bir bilgi bulunmuyor.

Whatsapp