Vivo X21 UD Avrupa'da Satışa Çıkıyor

Vivo X21 UD modeli Çin'in ardından bazı Asya bölgelerinde satışa sunulmaya başladı. Şimdi ise cihazın Avrupa'da satışa çıkacağı söyleniyor.

Vivo X21 UD, Çin'de Mart ayında resmi olarak satışa sunuldu. Cihaz ilk başta sadece Çin'de mevcut olmasına rağmen daha sonradan Singapur gibi diğer dış pazarlarda da satışa sunulmaya başladı. Dış pazarda Vivo X21 UD modeli 600 $ civarında bir fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda. Singapur'un ardından telefonun Avrupa'da da satışa sunulması bekleniyor.

3,200 mAh bataryaya sahip olan Vivo X21 UD, 2280 x 1080 piksel Full HD Plus ekran çözünürlüğüne sahip 6.28 inç boyutunda bir ekran paneli ile birlikte geliyor. Çentikli fakat çerçevesiz 19: 9 en boy oranına sahip bir tasarımı bulunan cihazın parmak izi okuyucusu ekranın altında yer alıyor. Buda cihazı çok ilgi çekici hale getiriyor.

İnce çerçevelerin verdiği nimetlerden sonuna kadar faydalanan cihaz tasarımı ve özellikleri ile de birçok kullanıcıyı kendisine çekmeyi başarabiliyor. İşlemci tarafında belkide en güçlü Snapdragon 845 işlemcisi cihazda yer almıyor fakat Vivo X21 UD içerisinde orta seviyenin en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 660 işlemcisi yer alıyor. Öte yandan 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı da cihaz içerisinde bulunuyor.

Daha Huawei hariç herhangi bir büyük akıllı telefon üreticisi ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna sahip akıllı telefon modeli duyurmamışken Çinli şirket Vivo, X20 UD, X21 UD ve APEX modellerinin hepsinde ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna yer vermiş durumda. Huawei ise yeni duyurduğu 512 GB depolama alanına sahip Huawei Porsche Design Mate RS modelinde ekrana gömülü parmak izi okuyucusu kullanmaya başladı.

Whatsapp