Vivo X20, Siyah Mars Edition Versiyonu ile de Gelecek

Vivo, 21 Eylül tarihinde duyuracağı yeni akıllı telefonu X20'nin tam siyah Mars Edition Versiyonu ile geleceğini doğruladı.

Çin merkezli üretici Vivo, kısa süre önce Weibo üzerinde yayınladığı bir görsel ile yeni akıllı telefonu X20'nin tanıtım tarihinin 21 Eylül olacağını resmi olarak doğrulamıştı. Bugün, Çinli üretici, özel, tamamen siyah bir Mars Edition versiyonun standart Vivo X20'nin yanında yer alacağına işaret eden yeni görüntüler paylaştı.

Vivo X20 Mars Edition ile standart versiyon arasında, renk dışında ne gibi değişiklikler var şu an için bilinmiyor. Ekran veya yonga setinde bir değişiklik olması pek muhtemel görünmüyor, ancak Vivo X20 Mars Edition farklı RAM ve depolama alanı kombinasyonuyla gelebilir.

Vivo X20'nin 6GB RAM ve Snapdragon 660 yonga seti ile güçlendirilmesi ve 5.8 inç ekran çözünürlüğünde 1080 x 2160 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olması bekleniyor. 

Vivo X20'nin ayrıca 24MP iki sensörden oluşan çift kamera kurulumu ve yine 24MP bir de ön kameraya yer verileceği tahmin ediliyor. Cihazın ayrıca, Face Unlock adı verilen bir yüz tanıma özelliğine sahip olacağı belirtiliyor. Bu sayede 3.500 mAh bataryadan güç alacak cihazın kilidinin 0.1 saniye gibi bir sürede açılması sağlanacak. 

Whatsapp