Vivo X20 Şimdi de Çalışır Halde Videoda Sızdırıldı

Vivo'nun çerçevesiz ekranlı yeni amiral gemisi Vivo X20, canlı görüntülerinin ardından şimdi de çalışır halde bir videoda sızdırıldı.

Akıllı telefon pazarındaki iddialı Çin merkezli üreticilerden biri olan Vivo'nun yeni akıllı telefon modelleri X20 ve X20 Plus tanıtımı heyecanla bekleniyor. Vivo'nun ince çerçeveli ilk akıllı telefonu olacak X20 ikilisi ile ilgili yeni sızıntılar da ortaya çıkmaya devam ediyor. 

İşte vivo X20'nin internete sızdırılan ilk videosu. Videoda, Vivo X20'nin teknik özellikleri ve özellikleri hakkında herhangi bir detaya yer verilmiyor ancak akıllı telefonun hem ön hem de arka yüzeyleri dahil tüm tasarımı gösteriliyor. 

via GIPHY

Bu arada internete sızdırılan bir başka slayt görüntüsü ise telefonun önünde ve arkasında 24MP kameralar olacağını doğruluyor. Telefonun arka yüzeyinde yer alan çift kamera kurulumunun ikincil kamerasının çözünürlüğü ise bilinmiyor. 

Vivo X20'nin teknik özellikleri açısından şu ana kadar bildiklerimiz arasında, 1080x2160 piksel çözünürlük sunan 18: 9 en-boy oranına sahip 5.8-inç ekran, 6GB RAM, 64GB dahili depolama alanı ve Qualcomm'un Snapdragon 630 veya Snapdragon 660 yonga setine sahip olacağı bilgileri bulunuyor. 

Vivo, yeni akıllı telefonları X20 ve X20 Plus'ın tanıtım tarihini henüz resmi olarak açıklamadı. Ancak gelen bilgiler ve ortaya çıkan söylentiler göz önüne alındığında çok fazla beklememiz gerekmeyecek gibi görünüyor. 

Whatsapp