Vivo X20 Plus'ın Yeni Versiyonu Ekran Üzeri Parmak İzi Tarayıcıya Sahip Olabilir

Ekran Üzeri Parmak izi tarayıcının ilk olarak hangi firmadan geleceği merak edilirken, Vivo bu konuda dikkat çeken adımlar atıyor.

Yeni bir vivo X20 Plus'ın versiyonu, çok yakın bir zamanda Çin 3C sertifikası aldı. Çin 3C sertifikası kurumunun listesinde cihaz Vivo X20 Plus UD adı ile gösteriliyor. Akıllı telefonun ismindeki 'UD' kısmı, bu cihazın bir ekran altı parmak izi tarayıcısı özelliğine sahip olan ilk akıllı telefon olabileceği söylentilerinin yeniden gündeme gelmesine neden oldu.

Tabi ki şu an için herhangi bir bilgi teyit edilmiş değil. Yani, 3C sertifika listesinde ismi listelenen cihazın, farklı bir özelliğe vurgu yapıyor da olabilir. Ancak şundan kesinlikle eminiz ki ekran altına parmak izi tarayıcı entegre etme konusunda en çok çalışan akıllı telefon üreticilerinden biri. Ve bir sonraki amiral gemi akıllı telefonunda bu teknolojiyi kullanması gayet doğal karşılanacak. 

Akıllı telefonun bir haftadan daha kısa bir süre içinde Las Vegas'ta düzenlenecek olan CES 2018 Tüketici Elektroniği Fuarında gün yüzüne çıkacağını iddia ediliyor. Bu da, cihazın yeni bir vivo X20 Plus versiyonu olup olmadığını görmek için çok fazla beklememiz gerekmeyeceği anlamına geliyor. 

Vivo, kardeş markaları OnePlus ve Oppo ile birlikte dünyanın en büyük üçüncü üreticisi konumunda. Bu nedenle, öncü marka olan vivo'nun sunacağı özellikler, OnePlus ve Oppo cihazları için de ipucu taşıyor olacak. 

Whatsapp